KADROVSKO POJAČANJE

Restrukturiranje Varteksa u rukama Paška Vele

19.11.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon što je dobio novog direktora, Ivana Perkovića, Varteks je dobio i prokurista. Naime, Perkovićevom odlukom od početka ovoga tjedna na mjesto prokurista Varteksa imenovan je Paško Vela, nekadašnji direktor Dalekovoda

Vijest o imenovanju Vele za prokurista Varteksa ta je varaždinska kompanija objavila na Zagrebačkoj burzi. U obavijesti se ističe da je direktor Perković 12. studenoga donio odluku kojom se prokura dodjeljuje Pašku Veli. Sukladno odluci kompanije, Vela je ovlašten sklapati sve ugovore i preuzimati pravne radnje u ime i za račun Varteksa, te ga zastupati u postupcima pred upravnim i drugim državnim tijelima i sudovima. Postupak upisa na Trgovačkom sudu u Varaždinu je u tijeku.

Prema informacijama iz Varteksa, Vela će u svojoj nadležnosti imati ponajprije interno restrukturiranje.

'Paško Vela došao je u Varteks na poziciju prokurista od 13. studenoga i predstavlja snažno pojačanje za naš tim, s obzirom na to da Varteks trenutačno prolazi kroz intenzivnu fazu procesa restrukturiranja. Paško Vela ima bogato iskustvo rada u upravljanju te, sukladno tome, i u procesima restrukturiranja u velikim internacionalno orijentiranim kompanijama i u okviru procesa restrukturiranja u Varteksu imat će poseban fokus na optimiziranje internih operacija u kompaniji', rekli su za Jutarnji list nam u Varteksu.

'Zajedno s Nadzornim odborom i direktorom Ivanom Perkovićem, te menadžmentom i svim zaposlenicima, cilj je vratiti Varteks brendu nekadašnji sjaj, i to ne samo u Hrvatskoj. Istodobno ćemo unaprijediti sve poslovne, a posebno proizvodne procese. Cilj je dovesti Varteks u dugoročno profitabilne vode na zadovoljstvo i ponos svojih zaposlenika, vlasnika i Grada Varaždina', poručuje Vela.