DUHANSKA INDUSTRIJA

Promjene u Upravi Philip Morris Zagreb, Letici se pridružila dva nova člana

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 09.04.2018 12:13
  • Objavljeno 09.04.2018 u 12:13
Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb

Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PMZ

Na čelu Uprave Philip Morris Zagreb (PMZ) ostaje dosadašnja generalna direktorica Anita Letica. Uz nju, novi članovi Uprave postaju Jasmina Tome, članica Uprave za financije te Stanko Kršlović koji je na poziciji člana Uprave za Korporativne poslove zamijenio Marijanu Bubalo koja je preuzela poziciju generalne direktorice za tržište Slovenije, priopćili su iz PMZ-a

Prije nego što je postala predsjednicom Uprave, Anita Letica obavljala je dužnost direktorice poslovnog razvoja i planiranja za regiju Jugoistočna Europa, a kompaniji se pridružila 2008. godine, nakon karijere u Plivi.

'Vrlo dobro poznajem oba tržišta i kolege iz obje podružnice. U Hrvatskoj i Sloveniji poduzeli smo prve korake za ostvarenje naše vizije budućnosti bez dima cigareta, a veseli me činjenica da su odrasli pušači pokazali potrebu i interes za boljim alternativama od nastavka pušenja te su i prvi rezultati komercijalizacije IQOS-a u Hrvatskoj i Sloveniji ohrabrujući.

IQOS je tehnološki inovativan proizvod koji ima potencijal smanjenje štetnosti za zdravlje u odnosu na gorive duhanske proizvode. Za ostvarenje naše vizije, osim inovativnog proizvoda i optimalnog regulatornog okvira, uvidjeli smo i potrebu da prilagodimo način poslovanja i internu organizaciju slijedom čega su nastale najnovije promjene u Upravi. Uz to, kontinuirano osnažujemo timove novim vještinama, iskustvima i znanjima iz svih relevantnih područja', izjavila je ovom prigodom Letica.

Uz Leticu, novi članovi Uprave PMZ-a postaju Jasmina Tome, članica Uprave za financije te Stanko Kršlović koji je na poziciji člana Uprave za Korporativne poslove zamijenio Marijanu Bubalo koja je preuzela poziciju generalne direktorice za tržište Slovenije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!