moj posao

Prilike za zapošljavanje: Radnike traže HBOR, Lidl, Ericsson i mnogi drugi

HBOR - ilustracija

HBOR - ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

Iskusan si Java programer i tražiš nove izazove? Odlično poznaješ relacijske baze podataka kao što su Oracle, PostgreSQL i DB2? Solidno barataš tehnologijama poput CSS-a, HTML-a i Angular-a? Ne traži dalje, već se do 30. studenog prijavi na oglas za radno mjesto Mid/Senior Java Developer (m/ž) u Tis Grupi, tvrtki s više od 30 godina iskustva u razvoju softverskih rješenja širom svijeta. Nude ti mirno radno okruženje koje njeguje raznolikost i otvorenu komunikaciju, stalan posao te priliku za usavršavanjem vještina.

IBM Hrvatska je u potrazi za Linux IT Arhitektom (m/ž) koji će se baviti dizajniranjem i implementacijom informacijskih sustava koji podržavaju infrastrukturu organizacije. Idealan kandidat posjeduje minimalno 5 godina radnog iskustva u IT-u, poznaje Bash skriptni jezik i odlično se služi engleskim jezikom. Zauzvrat nude ugovor na neodređeno, mogućnost dodatnih edukacija, rad u internacionalnom okruženju, dodatne dane godišnjeg odmora i koješta drugo. Javi im se do 27. studenog.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) je razvojna i izvozna banka koja već 28 godina uspješno posluje zahvaljujući stručnosti i visokoj profesionalnosti svojih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Samostalni stručni analitičar za rizike / specijalist (m/ž). Među traženim uvjetima navode – najmanje 3 godine radnog iskustva, VSS ekonomskog, elektrotehničkog, informatičkog ili drugog odgovarajućeg smjera, sposobnost samostalnog rješavanja problema te izvrsno poznavanje uredskih programa (MS office). Prepoznaješ se u tom opisu? Svoj životopis im pošalji do 27. studenog.

Što dobiješ kad na jedno mjesto staviš siguran posao, iznadprosječna fiksna primanja, mogućnost napredovanja, plaćene troškove javnog prijevoza i 2 slobodna dana u tjednu? Odgovor je jednostavan – rad u Lidl-u! Ovaj veliki trgovački lanac zapošljava prodavače (m/ž) na Braču, a opis posla uključuje rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovine. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s prethodnim radnim iskustvom u trgovini, a rok za prijavu na oglas ističe 5. prosinca u ponoć.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3200 stručnjaka na STEM području, a tvrtka zahvaljujući više od 70 godina iskustva i stalnim radom na novim tehnologijama klijentima nudi savršeni spoj novog znanja i iskustva. Pored toga, trenutno 'nude' i oglas za Voditelja realizacije na izgradnji telekomunikacijske infrastrukture (m/ž), u okviru kojeg traže visokoobrazovane inženjere građevinarstva, elektrotehnike ili druge tehničke struke koji posjeduju barem jednu godinu radnog iskustva na srodnim poslovima. Oglas ostaje aktivan do 7. prosinca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!