ABB-OVO RJEŠENJE

Prekidi napajanja mogu imati pogubne posljedice na vaš biznis

05.07.2016 u 22:50

Bionic
Reading

Podatkovni centri, bolnice i procesna industrija - svi se oni oslanjaju na pouzdano besprekidno napajanje. Prekidi napajanja mogu imati pogubne posljedice i treba ih izbjegavati pod svaku cijenu, upozoravaju iz ABB-a

Podatkovni centri ključan su dio infrastrukture u suvremenom gospodarstvu. Konstantni protok podataka, sigurna pohrana i obrada podataka od izuzetne su važnosti.

Novo ABB-ovo rješenje - MNS-Up, uključuje besprekidna napajanja smještena u sklopno postrojenje – prvo takvo rješenje u svijetu.

MNS-Up omogućuje korisnicima da ostvare čak do 10 posto ušteda prilikom izgradnje električne infrastrukture, zahtijeva 30 posto manje prostora u usporedbi s instalacijama klasične izvedbe i može započeti s radom čak 15 posto brže zahvaljujući kraćem vremenu potrebnom za instalaciju i pokretanje sustava.

Te su se komponente dosad postavljale odvojeno, jedna po jedna, i zahtijevale su dodatno i kompleksno povezivanje. Za razliku od toga, osim za spajanje akumulatorske baterije, MNS-Up ne zahtijeva nikakve dodatne vanjske kabele ili sabirnice.
 
Dizajn novog rješenja odgovara potrebama podatkovnih centara koji moraju brzo odgovarati na potrebe koje nastaju zbog povećanja količine podataka.