Seminar by Alfonso Bucero

Postanite još bolji voditelj projekta

28.11.2012 u 13:46

Bionic
Reading

Želite napraviti korak od dobrog prema izvrsnom? Tražite li novu generaciju vještina i procesa da preobrazite rezultate koje postižete kao voditelj ili sponzor projekata?

Sudjelujte u trodnevnom seminaru 'The Complete Project Manager' koji će vam pružiti uvid u iskustva, stavove, primjere, priče i strast koji su potrebni za motiviranje i pokretanje akcije.

Studije slučajeva i praktične vježbe pomažu polaznicima i da uče jedni od drugih, i da vide koje su prakse uspješnije od drugih. Seminar pomaže u prepoznavanju kako primijeniti te prakse uzduž i poprijeko organizacije, a posebno u situacijama opterećenim uredskim politikanstvom.

Cilj je integracija znanja i vještina koje čine razliku u postizanju optimalnih rezultata, povećanog zadovoljstva i poslovnih ciljeva.

Seminar je namijenjen voditeljima projekata s iskustvom 'na terenu', voditeljima projekata koji su u nedoumici, voditeljima projekata koji su spremni na podjelu vlastitih iskustava i učenje od drugih, naprednim voditeljima projekata, voditeljima programa i sponzorima projekata. Seminar će se održavati na engleskom jeziku.

Predavač je Alfonso Bucero, osnivač konzultantske kuće BUCERO PM Consulting, i doktorand upravljanja projektima na Sveučilištu u Zaragozi. Ima 27 godina praktičnog iskustva, od toga 22 u upravljanju projektima širom svijeta. Vodio je i savjetovao projektne timove u raznim zemljama Europe. Od 1994. je čest predavač na međunarodnim PM kongresima i simpozijima. Autor je više knjiga i članaka u domaćim i međunarodnim PM časopisima.

Seminar će se održavati od 5. do 7.12.2012, od 9:00 do 17:00, u Palace Hotelu Zagreb, u organizaciji pmmentor-a i u suradnji s hrvatskim PMI ogrankom (Project Management Institute). Sponzori seminara su Fornax informatika d.o.o., Primakon d.o.o., te medijski pokrivaju tportal.hr, business.hr, 24 sata i Europlakat.

I u idućoj godini pmmentor će organizirati zanimljive seminare o projektnom menadžmentu, koje će voditi vrhunski i iskusni profesionalni predavači iz cijeloga svijeta. Najave budućih seminara za 2013. godinu pratite na web stranici http://www.pmmentor.hr/.