UZLETITE ZA BOLJE SUTRA

Poslovni Salon 2010 - Uzlet

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 16.11.2010 09:35
  • Objavljeno 16.11.2010 u 08:40
Poslovni-Salon

Poslovni-Salon

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poslovni salon

Zašto naziv Uzlet? I zašto će tema ovogodišnjeg Poslovnog Salona biti poslovanje malih i srednjih poduzeća? Zato što su mali i srednji poduzetnici nositelji modernih gospodarstava te čine više od 90% svih registriranih poslovnih subjekata. Pa tko bi drugi onda i mogao biti svijetla točka u ovoj tmurnoj sadašnjici? Upravo kreativnost, inovativnost i proaktivnost malih i srednjih poduzetnika može pružiti nešto novo, dati Hrvatskoj konkurentsku prednost i gospodarski uzlet koji nam je toliko potreban.

Poslovni Salon 2010 – UZLET održat će se 2. prosinca 2010. u Zagrebu u velebnom Hypo centru u organizaciji agencije Marketing odjela te Abaculus znanja za poslovno savjetovanje, a drugi dan, 3. prosinca, u Zagrebu (VMD) će Davor Banović održati radionicu za poslovne IT neznalice (i znalce) - Google Apps.

Također, u sklopu konferencije održat će se i sajam za poslovni svijet na kojem će se predstaviti tvrtke koje pomažu poduzećima u poslovanju, kao što su tisak, poslovni softver/hardver, poslovna edukacija, knjigovodstveni servis i dr.

Ove godine najavljujemo nove predavače, nova predavanja, ali i neke stare i iskusne znance. Neki od ovogodišnjih predavača su: mr.sc. Elvira Mlivić Budeš – 'Što kupci žele od nas?', Jasna Bratulić – 'Upravljanje konfliktima', Damirka Petrović – 'Telefon kao kanal (ne)uspješne prodaje', Davor Banović – 'Besplatne Google aplikacije u Vašoj tvrtci', Srđan Roje – 'Konkurentnost povjerenja' te poznata poduzetnica Manuela Šola Oršić.

Konferencija Poslovni Salon će se održati pod zlatnim medijskim pokroviteljstvom najjačih internetskih medija - Jutarnji.hr, tportal.hr, Večernji.hr, MojPosao.net, Pametnakuna.hr i Net.hr; zatim časopisa VIDI, BIZdirekt, Lider te Etarget kontekstualne mreže.

Organizacijski partneri konferencije su Hypo EXPO XXI centar, Timgraf Media, Slobodni maseri, OH!, World Class Health Academy, Komponenta, Proago te Poslovno učilište Filaks.

Dođite do svoje ulaznice što prije jer popust od 10% na redovnu cijenu kotizacije vrijedi samo do 1. prosinca 2010. Primijenite savjete predavača te ih iskoristite za izlazak iz krize i uzlet Vašeg poslovanja!

Prijave za Poslovni Salon 2010 su otvorene na službenoj web stranici konferencije! Vidimo se!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi