MOJ POSAO:

Pogledajte otvorena radna mjesta u Hrvatskoj i Njemačkoj!

29.09.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Portal Moj Posao ovog je tjedna izdvojio poslove koji se nude u pet domaćih renomiranih kompanija

Auto Krešo Veleprodaja je mlada i dinamična tvrtka čija je misija osiguranje vrhunske usluge u opskrbi tržišta rezervnim dijelovima iz auto, moto i kamionskog asortimana. Trenutno su u potrazi za Voditeljem digitalnog marketinga (m/ž). Kandidat će biti odgovoran za proces kreiranja i regularne procjene strategije za digitalne marketing. U skladu sa strategijom, upravljat će aktivnostima i projektima te voditi projektne timove unutar zadanog vremenskog okvira i budžeta. Od osobe se očekuje završen studij marketinga te iskustvo u digitalnom marketingu kao i vođenju projekata. Ako ste spremni prihvatiti izazov, prijavite na oglas do 7. listopada.

Tvrtka Horwath HTL u potpunosti je orijentirana na hotelijerstvo, turizam i industriju slobodnog vremena. Nude širok spektar savjetodavnih rješenja koja pokrivaju cjeloviti ciklus hotelskog proizvoda, od planiranja i razvoja preko upravljanja nekretninama i operativnog savjetovanja. Poslovanje je rašireno diljem svijeta, a ured u Zagrebu trenutno zapošljava četrdesetak stručnjaka sa znanjem stranih jezika. Kako bi pojačali tim zapošljavaju na nekoliko pozicija, a detalje možete pogledati u oglasu na MojPosao i prijaviti se do 6. listopada.

RIT Croatia jedina je visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj koja za preddiplomske studije izdaje dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology te hrvatsku diplomu koju dodjeljuje RIT Croatia. S obzirom da su im studenti na prvom mjestu, u Zagrebu se otvara mjesto za Asistenta na recepciji službe za studente (m/ž). Idealan kandidat izvrsno govori engleski jezik, ima izražene sposobnosti komunikacije i multitaskinga. Na oglas se možete prijaviti do 7. listopada.

Viadukt zapošljava više izvršitelja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. U Hrvatskoj se zapošljavaju: tesari, betonirci, zidari, strojari i vozači, a od kandidata se traži VKV ili KV, te iskustvo u niskogradnji. Za rad u Njemačkoj traže se: građevinski poslovođe, kranisti, zidari i tesari. Detalje oglasa i prijavu za željenu poziciju možete poslati putem MojPosao do 1. listopada.

Tvrtka ExtensionEngine koja iza sebe ima niz uspješnih projekata kada je u pitanju online edukacija, u Zagrebu zapošljava Junior/ Senior Web developera (m/f). Sa sjedištem tvrtke u Splitu, broje više od 150 developera i QA testera u Splitu. Očekuju vas zanimljivi i izazovni projekti, rad u talentiranom timu, povremena putovanja u sjedište tvrtke u Bostonu, lijepo radno okruženje te besplatna kava i grickalice. Za još detalja klikni na link oglasa i pošalji prijavu što prije.