Mojposao

Pogledajte koji poslodavci ovog tjedna traže nove zaposlenike

30.03.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa iz bogate ponude poslova na portalu MojPosao

Restoran Tač zapošljava motiviranu osobu za rad na poziciji voditelja kuhinje. Potrebno je barem tri godine radnog iskustva, a poslodavac osigurava odlične uvjete rada te mogućnost edukacije i napredovanja. Prijavite se na oglas do 2. travnja.

Tvrtka ProElektronika osnovana je  s ciljem pružanja kompletne usluge korisnicima od faze konzaltinga, inženjeringa, projektiranja, isporuke renomirane opreme koju zastupaju sve do programiranja i puštanja u pogon. Trenutno zapošljavaju djelatnika za podršku prodaji, koji će raditi specifikaciju opreme za automatizaciju u industriji te specifikaciju rješenja s tehničkom podrškom. Provjerite uvjete i prijavite se do 28. travnja.

Obrt Ara je restoran u sklopu turističkog kampa. Za nadolazeću sezonu zapošljavaju grill majstora/pečenjara za pripremu i obradu hrane, rad na roštilju i fritezama te za rad na serviranju i dekoriranju hrane. Poslodavac je i u potrazi za konobarom od kojeg očekuje radno iskustvo, organiziranost i odgovornost. Osigurani su smještaj i hrana, prijevoz na posao, odlični uvjeti rada i vrlo dobro plaćen posao. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglase do 7. travnja.

Crowe Horwath zapošljava djelatnike u Opatiji i Malom Lošinju na nekoliko pozicija: Food and Beverage Managers, Front Office Manager, Sales Manager, Head Chéfs, Pastry Chéfs, Waiters. Sve oglase potražite na MojPosao i pošaljite prijavu najkasnije do 3. travnja.

Jadran Galenski laboratorij, tvrtka koja već 25 godina uspješno raste, zapošljava specijalista operativnih registracija.  Svrha radnog mjesta je osiguravanje dobivanja odobrenja, u skladu s planom registracija, te s ciljem pravovremene dostupnosti i održivosti proizvoda na tržištu. Poslodavac očekuje visoku stručnu spremu, odlično poznavanje engleskog jezika te analitičnost, organiziranost i samoinicijativnost. Rok prijave: 6. travanj.