FRANŠIZNI LANAC OSVAJA SVIJET

Pogledajte kako je riječki Surf'n'Fries oduševio Vijetnam

13.01.2015 u 09:36

  • +4

Otvoren Surf'n'Fries u Vijetnamu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Surf'n'Fries

Bionic
Reading

Hrvatski franšizni lanac iz Rijeke otvorio je objekt u glavnom gradu Vijetnama, Hanoiju, a nalazi se u samom centru grada te se prostire na više od 130 četvornih metara. Do suradnje je došlo upitom iz Vijetnama, a u ponudi su svi standardni proizvodi u već poznatom pakiranju Surf'n'Friesa. Na ceremoniji otvaranja pojavile su se i vijetnamske teen zvijezde te aktualna miss Vijetnama, navodi se u priopćenju Surf'n'Friesa, lanca koji je započeo 2015. kao dobitnik priznanja svjetske franšizne asocijacije za najveću mladu franšiznu nadu

'Master franšizer zadovoljan je prvim rezultatima te je najavio daljnje širenje na vijetnamskom tržištu s 90 milijuna stanovnika. Ova suradnja predstavlja veliku šansu za mladi hrvatski brend, kao i za izvoz, s obzirom na to da se iz Hrvatske šalju kompletna ambalaža i franšizni materijal', navodi se u priopćenju.

Surf'n'Fries dobio je priznanje svjetske franšizne asocijacije za najveću mladu franšiznu nadu. Natjecanje je organizirano u sklopu organizacije NextGen Franchising, a Surf'n'Fries se prijavio na inicijativu Ljiljane Kukec, predsjednice Hrvatske udruge franšizera.

Natjecanje je održano u konkurenciji 38 zemalja iz cijelog svijeta, a nagrada će biti uručena 15. veljače u Las Vegasu, u sklopu godišnje konferencije organizacije IFA.

U dopisu je istaknuto kako je Surf'n'Fries osvojio nagradu na temelju upornosti, kreativnosti te poduzetničkog duha koji je pokazao proteklih godina.

Inače, Surf'n'Fries se proširio na preko 10 zemalja svijeta te se smatra najuspješnijom prehrambenom franšizom iz regije, stoji u priopćenju. Surf'n'Fries je bio nagrađivan i zbog svoje dobro poznate inovativnosti po pitanju ambalaže, proglašene jednom od najboljih on the go rješenja u svijetu. Također, Surf’n’Fries je prvi brend u svijetu koji je predstavio tehnologiju pripreme krumpirića bez ulja.

Surf'n'Fries će 29. i 30. svibnja u hotelu Royal u Opatiji biti partner prvog sajma franšize u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK).