osvježen izgled

Pogledajte kako izgleda obnovljeni hotel Epidaurus u Cavtatu

15.01.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Cavtatski hotel Epidaurus ima nov, osvježen i moderan izgled, iza kojega stoji zagrebački arhitektonski studio Dizarre kreativna arhitektura

Hotel Epidaurus, koji nije idealan samo za parove, nego i obitelji, smješten je u uvali Tiha, čiji naziv otkriva o kakvom se ugođaju radi. Ideja je bila kreirati objekt i sadržaj u kojem će uživati cijela obitelj jer osim dječjih radionica hotel posjeduje teen klubove, restoran, spa i rekreacijske sadržaje, idealne za odmor na jednoj od ljepših obala u svijetu.

'More je vječna i neiscrpna inspiracija, stoga smo se odlučili za življe boje, što je posebno vidljivo u restoranu. U hotelu je preuređen prostor recepcije, predvorje, 312 soba i kupaonica te restoran. Iako je glavni materijal drvo, gostima smo htjeli omogućiti pravi mediteranski ugođaj te da se osjećaju kao da su u svom domu. Naravno, posebno nam je drago da su reakcije jako pozitivne, uzevši u obzir to da je hotel tek ljetos otvorio svoja vrata nakon renovacije', rekao je Hrvoje Pajk, direktor Dizarre kreativne arhitekture i projektni menadžer za dizajn i razvoj hotela.

Međutim ovo je tek početak, poručuju u svojem priopćenju, jer na jugu Jadrana cvjetaju gradnja i obnova hotela zbog sve veće potražnje gostiju za smještajem. Pajk pripisuje sve to većoj popularnosti hrvatske obale, ali i drugim razlozima, poput brojnih događanja u svijetu, kao i zemljama koje nam predstavljaju izravnu turističku konkurenciju.

  • +5
Obnovljeni hotel Epidaurus u Cavtatu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hotel Epidaurus

Arhitektonski studio Dizarre, koji stoji iza renovacije ovoga cavtatskog hotela, otvoren je prije pet godina, a svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera te eksterijera.