Mojposao

Plodine i Velpro Centar zapošljavaju diljem obale

02.03.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Provjerite ovotjedne izdvojene oglase portala MojPosao. Plodine do 31. ožujka zapošljavaju sezonske radnike u više od 15 hrvatskih gradova. Velpro - centar, najveća veleprodaja u Hrvatskoj, zapošljava radnike u veleprodajnim centrima u Zagrebu i diljem obale

Mikra je tvrtka čije poslovne aktivnosti obuhvaćaju tehničku i komercijalnu obradu tržišta Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kako bi nastavili graditi uspješnu tradiciju, zapošljavaju komercijalista za prodaju alata koji će se baviti izradom ponude i aktivnim sudjelovanjem u prodajnim aktivnostima, vođenjem skladišta i pripremom marketinških materijala. Uvjeti: VŠS ili zanimanje strojarskog tehničara, poznavanje alata za strojnu obradu metala, vozačka dozvola B kategorije i dobro poznavanje engleskog jezika. Poznavanje njemačkog jezika smatrat će se prednošću. Na oglas se možete prijaviti do 16. ožujka.

Kreditna unija Zagreb je financijska institucija s odobrenjem Hrvatske narodne banke za obavljanje osnovnih financijskih djelatnosti koja trenutno traži referenta za podršku klijentima, čija će ključna odgovornost biti ostvarenje prodajnih planova kroz uspostavljanje i razvoj poslovnih odnosa s postojećim i novim klijentima. Kako bi uspješno obavljao svoje zadatke, budući zaposlenik mora napredno poznavati Windows OS, web aplikacije, MS Office pakete te osnove računovodstva i kontiranja. Prijavite se na oglas do 24. ožujka.

Dukat d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Predanost, jednostavnost i ambicioznost temeljne su vrijednosti tvrtke, čvrsto utkane u korporativnu kulturu i svakodnevni rad zaposlenika Dukata. Kako bi prostor skladišta ostao uredan, a roba pravovremeno raspoređena, zapošljava se više skladištara za rad u Zagrebu i Splitu. Posao se odnosi na ispravno i pravovremeno komisioniranje robe, utovar i istovar robe i ambalaže, raspoređivanje robe na odgovarajuće mjesto te održavanje čistoće. Idealan kandidat ima radno iskustvo na istim i/ili sličnim poslovima i spreman je raditi u hladnom i vlažnom okruženju. Više detalja pročitajte na MojPosao.

Otvaranjem novih supermarketa koji uvijek udovoljavaju najvišim građevinskim i energetskim standardima, lanac Plodine nastoji se približiti kupcima u svim dijelovima Hrvatske. Osim fokusiranosti na kupce, Plodine puno pažnje pridaju kadru koji se zapošljava, jer je često upravo taj ljudski faktor onaj koji čini razliku. Iz tog razloga neprestano ulažu u ljudske resurse te brigu o svojim zaposlenicima. Plodine do 31. ožujka zapošljavaju sezonske radnike u više od 15 hrvatskih gradova, a do 3. odnosno 6. ožujka otvoreno je više od 20 natječaja za radne pozicije na otocima Rabu i Cresu te u Rijeci. 

VELPRO-CENTAR d.o.o., najveća veleprodaja u Hrvatskoj, zapošljava radnike u  veleprodajnim centrima u Zagrebu i diljem obale. Možete se prijaviti na sljedeće pozicije: voditelj odjela u centru, vozač, blagajnik, komisionar, skladišni radnik. Na sve oglase možete se prijaviti putem linka na MojPosao. Rok je 10. ožujak.