mir i izolacija

[FOTO] Planirate odmor na Visu? Pogledajte što nude najbolje ocijenjeni apartmani i vile na jednom od najpoželjnijih turističkih jadranskih odredišta

31.07.2021 u 11:54

Bionic
Reading

U vrijeme pandemije koronavirusa masovni turizam izgubio je na atraktivnosti. Gosti danas traže mir i izolaciju, na koju su se već pomalo naviknuli, zbog čega su na cijeni dobili otoci

Jedan od najpoželjnijih otoka i turističkih destinacija u Hrvatskoj uopće otok je Vis, zbog čega smo istražili što od smještaja na njemu nudi servis Booking.com.

Kriterij po kojem smo odabrali smještaj na Visu ocjene su korisnika pa vam donosimo pet najboljih vila i apartmana sa savršenim ocjenama gostiju.

Vila Luxury Lighthouse

  • +9
Vila Luxury Lighthouse Izvor: Licencirane fotografije / Autor: booking

Vila Luxury Lighthouse nalazi se u Visu, na 2,1 kilometar od plaže Vagan i pet kilometara od plaže Mlina, te nudi besplatan WiFi, klima-uređaj, vrt i privatnu plažu. Objekt je smješten uz plažu i obuhvaća popločani dio dvorišta. Uključuje dvije spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te dvije kupaonice s hidromasažnom kadom. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina, a noćenje u špici sezone plaća se i do 10.000 kuna. Gosti u sklopu objekta mogu koristiti opremu za roštilj. U vili je moguće dogovoriti najam automobila. Više možete doznati OVDJE.

Apartman Bilinović

  • +6
Apartman Bilinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartman Bilinović nalazi se na oko devet kilometara od uvale Stiniva i 1,1 kilometar od plaže Vagan. Ovaj objekt s pogledom na more nudi klimatiziran smještaj s balkonom i električnim kuhalom za vodu, besplatan WiFi te privatno parkiralište. Uključuje dvije spavaće sobe, dnevni boravak, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s blagovaonicom te dvije kupaonice s tušem i perilicom rublja. Apartman je smješten 10 kilometara od plaže Zaglav i uvale Srebrna. Najbliža zračna luka, Zračna luka Split, udaljena je 54 kilometra. Objekt uz nadoplatu organizira uslugu prijevoza iz/do zračne luke. Više možete doznati OVDJE.

Luxury Blue Villas

  • +8
Luxury Blue Villas Izvor: Licencirane fotografije / Autor: booking

Objekt Luxury Blue Villas nalazi se u Visu, a udaljen je 3,1 kilometar od plaže Milna i 3,6 kilometara od plaže Zaglav. Ovaj objekt s vrtom nudi besplatan WiFi, a ima tri spavaće sobe s pristupom balkonu. Smještaj također nudi kuhinju, a gosti se mogu opuštati na terasi vile. Luxury Blue Villas nalazi se 3,9 kilometara od uvale Srebrna i pet kilometara od uvale Stiniva. Više možete doznati OVDJE.

Apartman Jure

  • +5
Apartman Jure Izvor: Licencirane fotografije / Autor: booking

Apartman Jure smješten je u Visu, 400 metara od plaže Vagan i 10 kilometara od uvale Stiniva, te u ponudi ima klimatizirane jedinice s balkonom i besplatnim WiFi-jem. Iz objekta se pruža pogled na vrt i more, a udaljen je 10 kilometara od plaže Zaglav. Ima spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja i kupaonicu s tušem. Uvala Srebrna i plaža Milna smještene su 10 kilometara od objekta. Udaljen je 54 kilometra od Zračne luke Split, a uz nadoplatu je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke. Više možete doznati OVDJE.

Apartman Tia

  • +3
Apartman Tia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: booking

Apartman Tia nudi besplatan WiFi i klima-uređaj, a nalazi se u Visu, na kilometar od plaže Vagan i pet kilometara od uvale Stiniva. Objekt je također udaljen pet kilometara od plaže Zaglav, uvale Srebrna i plaže Milna te 1,8 kilometara od tvrđave George. Uključuje dvije spavaće sobe, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. Najbliža zračna luka ona je u Splitu, a udaljena je 54 kilometra od apartmana. Objekt uz nadoplatu organizira prijevoz iz/do zračne luke. Više možete doznati OVDJE.