legendarni napitak

Pipi traži djevojku koja se sunčala gola na balkonu: Pokrit ćemo joj kaznu

09.05.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Legendarni napitak Pipi splitskog Dalmacijavina iskoristio je marketinšku priliku i krenuo u potragu za djevojkom koja se na balkonu sunčala bez odjeće. Preko svojega Facebooka pozvali su građane da im pomognu u potrazi za Osječankom kojoj su spremni platiti kaznu

'Zakon je zakon, al kad si u elementu priprema za lito, jasno je da se lako omakne ;-) Zato će ovoj djevojci ako je dobila kaznu za sunčanje bez odjeće na vlastitom balkonu ovaj put Pipi pokriti troškove. Šeraj i pomozi u potrazi za ovom kraljicom', poručili su na službenoj Facebook stranici legendarnog napitka Pipi splitskog Dalmacijavina.

Golotinja na balkonu ovih dana uzburkala je duhove u Osijeku. Osječani su, naime, zabilježili ženu bez odjeće kako se sunča na balkonu i zapitali se je li to zakonom zabranjeno. Iz policije su odgovorili kako je sunčanje bez odjeće na balkonu ili terasi kažnjivo s do 750 kuna, a riječ je o prekršaju vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana.

Potaknulo je to legendarni napitak Pipi na marketinšku akciju i potragu za Osječankom pod nazivom 'Tražimo #bolimepipi djevojku'. Napitak splitskog Dalmacijavina proslavila je Ana Sasso u reklami gdje skokom iz vode u mokroj pripijenoj majici izgovara 'Pipi'. Piće se na tržište i stolove potrošača vratilo 2016., kako kroz vremeplov na službenim stranicama ovoga napitka stoji, nakon poslovnih vratolomija s uzdizanjem Dalmacijavina. Osvježeni izgled, bočica je dobila prošle godine.

Uvijek atraktivna Ana Sasso prošetala špicom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić