zahtjev za ispravkom

Pevex: U neprehrambenom sektoru mi smo broj jedan, a ne Zdravko Pevec

05.10.2021 u 14:38

Bionic
Reading

Na članak pod naslovom '[VIDEO/FOTO] Višnja i Zdravko Pevec dižu se iz pepela: Pojavili se kao izlagači na poznatom sajmu, a sreli i premijera', objavljen na tportalu 3. rujna 2021., reagirali su zahtjevom za ispravak iz tvrtke Pevex

Reagiranje Pevexa na izjavu Zdravka Peveca u članku '[VIDEO/FOTO] Višnja i Zdravko Pevec dižu se iz pepela: Pojavili se kao izlagači na poznatom sajmu, a sreli i premijera' objavljujemo u nastavku:

"3. rujna 2021. u elektroničkoj publikaciji tportal objavljen je članak pod naslovom '[VIDEO/FOTO] Višnja i Zdravko Pevec dižu se iz pepela: Pojavili se kao izlagači na poznatom sajmu, a sreli i premijera'.

U članku se navodi da je 'ime Pevec među deset najznačajnijih brendova u Hrvatskoj, a u neprehrambenom sektoru je broj jedan'. Suprotno navodima, trgovačko društvo koje posluje pod imenom PEVEX d.d. i koje s obilježjem - brandom PEVEX prodaje proizvode, predstavlja jedno o najznačajnijih u Hrvatskoj, a u neprehrambenom sektoru je broj jedan, a ne Zdravko Pevec kako se to insinuira u članku.'", piše u zahtjevu za objavom ispravka objavljene informacije koji je poslao Pevex.