ODUŠEVLJEN KERUMOM

Pevec: Tako razmišlja svaki pravi Hrvat!

04.12.2009 u 14:57

Bionic
Reading

Kerumova izjava da bi domaći poduzetnici trebali zaposliti Pevecove radnike oduševila je vlasnika propale tvrtke - Zdravka Peveca

'Budući da je sudbina radnika neizvjesna, predlažem da svaki od nas, tipa 'Konzum', 'Studenac', 'Gavrilović' i ostali, zaposle sedam do osam radnika i tako za sada riješimo njihov status', kazao je Kerum.

Ta Kerumova izjava Peveca je oduševila, jer, kako kaže, 'tako razmišlja svaki pravi gospodarstvenik i svaki pravi Hrvat'. 'Spreman sam pomoći i radije ću to učiniti, nego da firma ode u strane ruke', rekao je Pevec u kratkom telefonskom razgovoru za Business.hr u kojem je ponovio kako je jedini njegov krimen to što je vlasnik tvrtke u isključivom hrvatskom vlasništvu.

'Nije bilo volje za spas naše tvrtke', objašnjava. Na upit koga zbog toga optužuje odgovara da je on jedini krivac. 'Sebe! Da sam ostao na pet trgovina, a ne na deset danas ne bih bio trn u oku. Stvorio sam 18 centara, imam zemljište, a sad će ti sve otići za pola cijene. Namirit će se banke, dobavljači, a država će ostati bez ičega', kuka Pevec.