MOJ POSAO:

Ovog tjedna traže se marketingaši, barmeni i prodajni predstavnici

14.01.2016 u 14:19

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj posao nude se atraktivna radna mjesta u prodaji, turizmu, građevini i marketingu. Donosimo pregled najinteresantniji novih radnih mjesta

Najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka, tvrtka Otis, traži odgovornu i motiviranu osobu za poziciju Predstavnika u prodaji nove opreme i servisa. Glavni zadaci osobe na ovoj poziciji uključuju prodaju i ugovaranje novih dizala/pokretnih stepenica, izradu kalkulacija, vođenje velikih kupaca u prodaji i ugovaranju novih poslova te suradnju s arhitektima i investitorima kod izrade projekta. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas putem MojPosao do 19. siječnja!

Ljubazni ste, samoinicijativni, srdačni, dinamični i spremni na timski rad? Istraturist traži baš takvog kandidata za popunjavanje pozicije Turističkog animatora! Ključni zadaci su organiziranje i vođenje dnevnih i večernjih aktivnosti za djecu i odrasle, sportskih i rekreacijskih programa i kontinuirano komuniciranje s gostima. Ako odlično poznajete engleski jezik, a posjedujete i zavidno znanje talijanskog, njemačkog i ruskog jezika, prijavite se na oglas!

Lafodia hotel & resort je potpuno renovirani hotel na jugu Hrvatske, na otoku Lopudu. Njihova vizija jest pružanje vrhunske usluge gostima, a zaposlenici su ključni faktor uspjeha koji određuje kvalitetu usluge. Ako želite raditi u profesionalnom okruženju, ako ste sposobni, fleksibilni, pouzdani, precizni i timski igrač, pridružite se mladom i modernom timu na jednoj od sljedećih pozicija: Voditelj restorana, Voditelj bara, Nadzornica soba, Recepcioner, Barmen, Konobar, Hostesa, Kuhar I/Chef de partie, Pekar, Prodavač u slastičarni, Referent u turističkoj agenciji, Spasioc, Skiper, Kozmetičar – maser i Sobarica. Zainteresirani? Pošaljite svoju prijavu!

Palir d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju i trgovinu, traži osobu za radno mjesto Građevinskog tehničara – poslovođe. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema, iskustvo na gradilištu, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola. Ako zadovoljavate navedene uvjete, slobodno pošaljite svoju prijavu do 20. siječnja!

Tvrtka Links traži komunikativnu, organiziranu i proaktivnu osobu za poziciju Samostalnog djelatnika u odjelu marketinga. Idealan kandidat poznaje način oglašavanja putem Googlea, Facebooka, portala, Youtubea, kao i remarketing oglašavanje, SEO optimiziranje tekstova te poznavanje pisanja blogova. Odgovorna ste, savjesna i organizirana osoba koja dobro poznaje engleski jezik? Prijavite se na oglas!

Želite steći novu vještinu ili dodatno usavršiti postojeća znanja? Posjetite www.educentar.net i odaberite obrazovni program za sebe!