promjena karijere?

Ovog tjedna bogata ponuda novih radnih mjesta

24.03.2022 u 13:43

Bionic
Reading

U klik, ili dva, do novog posla!

Autokuća ZAK, ovlašteni koncesionar i prodajno-servisni centar za Renault, Dacia i Nissan vozila, zapošljava Automehaničara (m/ž) sa ili bez radnog iskustva. Opis posla, između ostalog, uključuje dijagnosticiranje kvarova, rad u servisnoj radionici te održavanje i popravak motornih vozila. Nude stalni radni odnos, a rok za prijavu na oglas ističe 27. ožujka.

Global Connect, tvrtka osnovana 2014. godine, u kratkom roku je pronašla svoje mjesto na tržištu i postala vjeran partner korisnicima njihovih usluga i poslovnim suradnicima iz područja građevine, arhitekture i geodezije. Trenutno su u potrazi za Diplomiranim inženjerom arhitekture (m/ž), a novim kolegama nude iznadprosječna primanja, plaćena stručna usavršavanja, fleksibilno radno vrijeme i dodatne novčane nagrade za eventualne terenske poslove. Javi im se do 27. ožujka.

Tvrtka Advance IT iz Zagreba nudi široku paletu usluga u području naprednih informacijskih tehnologija. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: Poslovni analitičar (m/ž). Novim kolegama nude dinamično radno okruženje i pozitivnu atmosferu u međunarodnom timu stručnjaka, profesionalni rast i razvoj i mogućnost stalnog zaposlenja. Ako su te zainteresirali, javi im se do 11. travnja i postani dijelom njihovog tima.

TenisWil, trgovina sportske opreme, traži novu/novog kolegicu/kolegu u trgovini s teniskom opremom. Preciznije, u potrazi su za Trgovcem/prodavačem (m/ž)! Nude ti topli obrok, regres, stručno usavršavanje, odlične popuste na sportsku opremu za zaposlenike, mogućnost napredovanja, bonuse, zanimljiv posao i sigurnu poslovnu perspektivu. Ako želiš napraviti pozitivnu promjenu u karijeri, pozitivnog si stava i posjeduješ izražene komunikacijske vještine, javi im se do 1. travnja.

Vila Ružica zapošljava Kuhara (m/ž). Opis posla uključuje pripremu jela (topla i hladna predjela, glavna riblja i mesna jela, vegeterijanska jela i juhe) te povremeno obavljanje pomoćnih poslova. Potrebna je minimalno jedna godina prethodnog radnog iskustva, posao je sezonski uz mogućnost stalnog zaposlenja, radi se u smjenama, a poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Rok za prijavu na oglas ističe 12. travnja.