Art&Spa koncept

Terme Tuhelj dobile posebnu nagradu za inovativni spa hotel

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 13.05.2019 11:36
  • Objavljeno 13.05.2019 u 11:33
Nagrada Termama Tuhelj

Nagrada Termama Tuhelj

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Terme Tuhelj

Terme Tuhelj dobile su posebnu nagradu žirija na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada - certifikat za inovativni spa hotel. Nagrade su dodijeljene europskim hotelima s posebnim SPA programima

Terme Tuhelj ugostile su 24. kongres ESPA-a (European Spas Association), krovne europske organizacije koja okuplja vodeće spa i medicinske udruge, klastere i centre iz 21 europske zemlje. Iskustva, nove metode i alati u marketingu, kao i znanja o inovacijama, obrazovanju i istraživanju tržišta te poslovnom okruženju i poboljšanju zdravstvene skrbi kroz zdravstveni turizam razmjenjivala su se pod temom ovogodišnjeg kongresa 'Tajna životnog balansa – život pun dobrobiti'.

'Nova nagrada dodatni je poticaj i obveza da nastavimo s inovativnim pristupom i ulaganjima. Kontinuiranim investicijama u sadržaje i ponudu, vođenjem brige o okolišu, motiviranjem i poticanjem naših zaposlenika, kreiranjem posebnih wellness doživljaja, neprestano podižemo kvalitetu i privlačimo nove goste. Jedinstveni Art&Spa koncept te naši najveći aduti – termalna voda i ljekovito blato, sastavni su dio tretmana u wellness centru, a inovativni pristupi zdravlju kroz selfness filozofiju pozicionirali su nas kao jednu od najatraktivnijih destinacija termalnog i wellness turizma', ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj, koji ne krije zadovoljstvo zbog još jednog priznanja.

  • +24
  • +21

Terme Tuhelj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Terme Tuhelj

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!