JADRANSKI BISERI

Ove otočne kuće idealne su za bijeg od gradske svakodnevnice

14.07.2023 u 21:47

Bionic
Reading

Hrvatski otoci prave su riznice prirodnih ljepota, povijesne baštine, tradicije i mogućnosti za aktivan odmor

Na internetskoj stranici Booking.com odabrali smo tri otočne kuće za odmor koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj.

Vila Radulj - Mljet

  • +3
Vila Radulj - Mljet Izvor: Booking.com / Autor: Booking.com

Kamena vila nalazi se iznad mjesta Kozarica i samo je pet kilometara udaljena od Nacionalnog parka Mljet. Na pet minuta hoda nalaze se šljunčane plaže i centar gdje možete iznajmiti bicikle i čamce za istraživanje otoka i krstarenje po moru.

Vila ima restoran u kojem se služe jela u domaćem stilu. Na Mljetu možete obići brojne znamenitosti poput Odisejeve špilje, vidikovca Montokuc i mjesta Polače s ostacima stare rimske palače.

Američki turisti osobito su oduševljeni ugođajem i uslugom, a ovo je jedan od njihovih pohvalnih komentara: 'Osoblje, lokacija i sadržaji nadmašili su naša očekivanja. Bilo je to tako neobično područje i svi su dali sve od sebe kako bi osigurali da uživamo u našem boravku'.

Apartman Rodinis - Cres

  • +3
Apartman Rodinis Izvor: Booking.com / Autor: Booking.com

Apartman se nalazi u pitoresknom mjestu Lubenice, naselju starom preko četiri tisuće godina, koje se smjestilo 378 metara nad morem. Apartman ima terasu s beskonačnim pogledom na morsku pučinu.

Ispod Lubenica u neposrednoj blizini uvale Žanje nalazi se predivna šljunčana plaža sv. Ivan, jedna od najljepših skrovitih plaža na svijetu.

Ovo idilično malo mjesto pravi je raj za sve koji vole uživati u netaknutoj i divljoj prirodi. Cijeli otok oduševljava raznolikošću biljnog i životinjskog svijeta, iskonskom prirodom, mirisima, tišinom, tirkiznim morem, šumama, malim selima, ljubaznim stanovnicima i ukusnom hranom.

Vila Anita – Krk

  • +3
Vila Anita Izvor: Booking.com / Autor: Booking.com

Vila Anita s četiri spavaće sobe nalazi se u mjestu Polje na otoku Krku. U obližnjem Šilu pronaći ćete najbliže plaže i male trgovine za svakodnevne potrebe, restorane i šetnice uz plažu.

Vila nudi terasu s pogledom na more, potpuno opremljenu kuhinju te vlastitu kupaonicu s bideom.

Nakon dana provedenog u planinarenju, ronjenju s disalicom ili vožnji biciklom možete se opustiti u vrtu ili u zajedničkom salonu.