brachia kids

Ovako su Bračani odlučili približiti maslinovo ulje djeci

25.03.2019 u 09:14

Bionic
Reading

Brački proizvođač maslinovog ulja Brachia zajedno s Dizajn Bureau Izvorka Jurić lansirali su posebno pakiranje maslinovog ulja za djecu. Brachia Kids prvo je hrvatsko maslinovo ulje namijenjeno djeci vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta

Brački brend maslinovog ulja Brachia lansirao je Brachia Kids, prvo hrvatsko maslinovo ulje namijenjeno djeci vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.

'Brachia Kids donosi svjež i zavodljiv okus voćnih sorti maslina iz ekološkog uzgoja s otoka Brača. Te su arome idealne da djeca zavole okus maslinovog ulja. Ovaj novi proizvod namijenjen je roditeljima koji razumiju ljekovitost i veliku nutricionističku vrijednost maslinovog ulja i žele ga uvesti u prehranu svoje djece', opisuje najnoviji proizvod Leopold Botteri, upravitelj zadruge Brachia.

Glavnu ulogu u popularizaciji konzumacije maslinovog ulja kod djece imat će i ambalaža koju potpisuju Izvorka Jurić i Jurica Kos, iz Design Bureau Izvorka Jurić.

  • +2
Brachia Kids Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Danica Pečanić/Design Bureau Izvorka Jurić

'Ambalažu smo dizajnirali na način da djeci proizvod bude pristupačan, zabavan za korištenje, a ujedno i edukativan kako bi se razvijala svijest o važnosti redovite upotrebe maslinovog ulja. Tijelo staklene bočice (0,25 dcl) djelomično smo obukli u kutiju koja zajedno sa crnim vrhom bočice tvori oblik bojice, a unutar koje je doista i smješteno 6 bojica. Prilikom rastvaranja kutije, otkriva se zabavna bojanka s ilustracijama drveta i listova maslina te raznih zadataka za djecu. Maslinovo ulje hrani organizam, a mozgalice i bojanka na ambalaži - hrane mozak. Zajedno čine kompletan proizvod za zdrav razvoj djeteta', objašnjava dizajnerica Izvorka Jurić.

Brachia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Danica Pečanić/Design Bureau Izvorka Jurić

Pored premium maslinovog ulja Brachia Maslina i najnovijeg Brachia Kids - Design Bureau Izvorke Jurić za Brachiu je dizajnirao proizvode linije Brachia sortnih ulja, ekoBrachia te Brachia&Prijatelji. Svi ovi proizvodi, pa i maslinovo ulje za djecu Brachia Kids, u Hrvatskoj su dostupni u trgovinama UJE.

Brend maslinovog ulja Brachia jedan je od prvih proizvođača maslinovog ulja u Hrvatskoj koji je prije 14 godina počeo koristiti dizajn u razvoju svojih proizvoda.