mojposao

Otvorena prilika za rad u Singapuru

30.01.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Ovaj tjedan zaposlenike traže tvrtke Falkensteiner Resort Borik, JGL, TOKU-E, Gulliver travel i Perago

Smješten uz obalu sa predivnom šetnicom i kratkom udaljenošću od centra grada Zadra, Falkensteiner Resort Borik pruža sveobuhvatnu turističku uslugu. Savršen su izbor za obiteljski odmor, wellness, opuštanje ili razne vrste poslovnih događanja. Kako bi zadovoljili visoke standarde i zahtjeve inozemnih i domaćih gostiju, zapošljavaju zaposlenike za rad u kuhinji, na recepciji te na poslovima konobara. Sva otvorena radna mjesta pogledajte u oglasima na MojPosao.

Otvoreni ste za promjene, komunikativni, inovativni i samostalni u organizaciji svog vremena? Privlači vas dinamična radna okolina, terenski rad te daljnji razvoj u brzorastućem okruženju? Ukoliko ste na sva pitanja odgovorili potvrdno, JGL traži dva nova člana tima na poziciji Stručni suradnik u promociji. Ključne odgovornosti radnog mjesta su osigurati promociju proizvoda i realizaciju plana prodaje u dodijeljenim segmentima djelovanja. Rok prijave je 28. siječanj, stoga požurite s prijavom!

Spremni za rad u Singapuru? TOKU-E tvrtka osnovana je 1981. godine u Japanu te zapošljava stručnjake diljem svijeta. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Metabolic Specialist. Ako imate želju za radom i razvojem u znanosti, prethodnog iskustva u proučavanju metaboličkih procesa, možete raditi u timu ili samostalno, prijavite se na oglas do 30. siječnja!

Gulliver travel, kao prva privatna turistička i putnička agencija, danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju (DMK) u regiji. Trenutno zapošljavaju na čak 10 pozicija, a sve detalje i uvjete možete provjeriti u oglasima na MojPosao.

Tvrtka Perago iz Splita zapošljava komunikativnu osobu koja ima želju raditi s međunarodnim timom visoko kvalificiranih ljudi te sposobnosti samostalne organizacije ureda i vođenja administrativnih i financijskih procesa vezanih uz investicijske projekte u Dalmatinskoj regiji. Trenutno zapošljavaju Voditelja ureda i administracije i Samostalnog knjigovođu/ administratora, a bruto plaća kreće se od 10.000 do 12.000 kuna.