moj posao

Otvorena atraktivna radna mjesta - prijavite se što prije

Posao - ilustracija

Posao - ilustracija

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Portal Moj posao.hr izvaja pet vrlo atraktivnih slobodnih radnih mjesta. Pogledajte što se nudi

Tvrtka Automatic Services zapošljava Servisera aparata za kavu koji će postavljati, servisirati i održavati samouslužne automate za tople i hladne napitke te snack proizvode. Servisiranje aparata odvija se u ovlaštenom servisu i na terenskim lokacijama. Mjesto rada je Buzet, a rok prijave na oglas je 2. siječnja.

R+S grupacija ima 30 godina iskustva rada na Njemačkom tržištu te zapošljava preko 3800 djelatnika raznih industrijskih i obrtničkih zanimanja. Trenutno za rad u Njemačkoj zapošljavaju: Instalatera, Zavarivača, Medicinskog tehničara, CNC Operatera te Električara. Oglas je aktivan do 17. siječnja.

Tvrtka Markiz Rovinj ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju smještaja za strane i domaće turiste. U području starog grada u Rovinju upravljaju velikim brojem novih apartmana. Trenutno zapošljavaju Čistača/ Čistačicu, a pozicija obuhvaća spremanje kreveta i čišćenje apartmana, održavanje higijene posteljina i ručnika. Poslodavac nudi smještaj i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijave traju do 4. siječnja.

Želiš visoku samostalnost u radu, mogućnost usavršavanja te dinamičan posao? Pevec zapošljava Internog revizora, magistra struke Ekonomskog fakulteta te s minimalno godinu dana iskustva u reviziji ili sličnim poslovima. Detalje pročitajte u oglasu i prijavite se do 24. prosinca.

ACN Support Services je SAP tvrtka s više od 20 godina iskustva. Trenutno zapošljavaju SAP ABAP Programera za rad u Velikoj Gorici s rokom prijave do 28. prosinca. Poslodavac nudi atraktivnu primanja, trinaestu plaću te rad u mladom i zanimljivom okruženju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!