Mesopredada

Osijek dobio čak dvije mesnice u kojima se prodaje meso s lokalnih farmi

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 28.09.2020 12:35
  • Objavljeno 28.09.2020 u 12:34
Mesoprerada

Mesoprerada

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mesoprerada

Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom kojoj je kvaliteta mesa apsolutni prioritet, otvorila je svoja vrata na čak dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privukao velik broj oduševljenih kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala.

'Drago nam je da smo otvorili svoja vrata i u Osijeku i da je Osječanima od danas dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. To je ono što bismo voljeli naglasiti - meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda, pa svakako svi mogu doći, kušati i uvjeriti se sami', kazao je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu.

Osim toga, u iduća tri mjeseca planiraju otvoriti još čak četiri menice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta.