booking.com

Odabrali smo četiri idealne kuće za odmor između mora i planina

18.08.2023 u 22:11

Bionic
Reading

Za ljubitelje mora i kupanja, koji usput vole i planinariti, odabrali smo četiri zanimljive kuće za odmor na lokacijama koje povezuju more i planine

  • +3
Kuća Stinica Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Kuća je smještena u Stinici blizu trajektne luke za otok Rab, a dvadesetak kilometara je udaljen Nacionalni park Sjeverni Velebit.

U objektu je moguće plivati u vanjskom bazenu ili se opustiti u vrtu i koristiti se opremom za roštilj. Okolica je idealna za uživanje u prirodi, plivanje i planinarenje. Dostupna je i terasa za sunčanje.

Vila Arca Adriatica

  • +6
Vila Arca Adriatica Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Nalazi se u mjestu Sveti Juraj, u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit, a nudi klimatizirane i moderne sobe i apartmane s pogledom na Jadransko more.

Vila je izgrađena u skladu sa strogim ekološkim kriterijima i smještena je u dobro zaštićenom zaljevu te nudi izravan pristup šljunčanoj plaži.

Apartman Dražice - Grobnik

  • +4
Apartman Dražice - Grobnik Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Nalazi se u Dražicama, u Primorsko-goranskoj županiji, a 23 kilometara udaljen je od Opatije, 13 kilometara od Rijeke te 15-ak kilometara od Nacionalnog parka Risnjak.

Klimatizirani apartman sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i električnim kuhalom te kupaonicu s tušem i ogrtačima. U okviru objekta moguće se opustiti na terasi i u vrtu.

Apartman Vjeverica

  • +6
Apartman Vjeverica Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Apartman Vjeverica nalazi se u naselju Zelin Mrzlovodički, a udaljen je 41 kilometar od Crikvenice i nadomak je Nacionalnog parka Risnjak. Na raspolaganju ima terasu, besplatan WiFi i potpuno opremljenu kuhinju. Lokacija je idealna za obitelji s djecom i ljubitelje prirode.