MOJ POSAO:

Odaberi svog poslodavca i prijavi se na oglas!

02.05.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Moj posao izdvaja pet poslodavaca koji ovoga tjedna traže nove zaposlenike

Tvrtka Tectra bavi se projektiranjem, inženjeringom te proizvodnjom i prodajom opreme i usluga u području mjerne i ispitne tehnike. Za uspješan nastavak poslovanja zapošljava inženjera za servis i tehničku podršku (m/ž) koji posjeduje VŠS/ VSS elektro smjera. Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu sa servisiranjem elektroničke opreme. Prijavite se do 3. svibnja.

Zagrebačka pivovara, tijekom svoje 120 godina duge povijesti, izrasla je u najveću hrvatsku pivovaru. Za svoju punionicu piva u Zagrebu zapošljava pomoćnog radnika koji bi, osim rada na liniji za punjenje, nadzirao rad strojeva, pripremao liniju te bio odgovoran za sve popratne procese. Uvjete i detalje oglasa pročitajte na MojPosao.

Tražite posao na području Istre i Kvarnera? Sad je trenutak da ga pronađete u Coca – Cola Hrvatska na poziciji stručni suradnik za alkoholna i energetska pića. Kandidat treba posjedovati visoku stručnu spremu društvenog smjera i najmanje dvije godine radnog iskustva. Što posao uključuje te kakvi vas izazovi očekuju, provjerite u oglasu.

Internacionalna kompanija za trgovinu tekstilom renomiranih brendova Springfield, Women’ Secret i Cortefiel, za brend Springfield traži visual merchandisera. Od osobe se traži minimalno godina iskustva na sličnim poslovima te poznavanje engleskog jezika. Zadaci radnog mjesta, između ostalog, uključuju organizaciju i provođenje strategije, koordinaciju i nadzor svih akcija, poštivanje pravila i procedura te prije svega odgovornost za vizualni identitet prodajnog prostora i izloga. Prijavite se do 4. svibnja.

Tvrtka Tis – Objektni informacijski sustavi zapošljava ECM konzultanta koji bi radio na razvoju i implementaciji različitih poslovnih ECM (Enterprise content management) i BPM (Business Process Management) rješenja i njihovoj integraciji. Osim posjedovanja tehničkih znanja navedenih u oglasu, kandidat mora biti otvoren prema novim tehnologijama, samostalan u radu te spreman na putovanja. Prijavu pošaljite do 11. svibnja.

Pronašli ste posao po svojoj mjeri, ali ne znate kako napisati dobar životopis? Pročitajte šalabahtere na MojPosao i napišite životopis koji će svojom kvalitetom zadiviti poslodavca!