Dani komunikacija

Od kreativne destrukcije do revolucije – na DK2023 dolazi inovator Ian Beacraft

23.03.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Što se dogodi kada se društvo suoči s velikim napretkom koji ruši ustaljene norme te poljulja općeprihvaćene prakse, sve od umjetničkih pravaca pa do društvenih znanosti?

Nadolazeći val kreativne destrukcije sjedinit će se s kreativnom revolucijom. Ova će transformacija koristiti društvu, poručuje inovator Ian Beacraft, novo lice Dana komunikacija, koji stiže uz podršku Hrvatskoga Telekoma!

Kako inovacijama utjecati na boljitak zajednice?

Inspirirati kulturne promjene?

I pritom stvoriti nove vrhunske proizvode i usluge?

Nepogrešivim razumijevanjem granica između tehnologije i kulture Beacraft prepoznaje najbolje mogućnosti gdje se one mogu najkvalitetnije preplesti i usmjerava tvrtke kroz sve promjenjiviji tehnološki krajolik!

Kao suvlasnik producentskog studija koji dizajnira virtualne svjetove, poznat je i kao kreator globalnoga presedana – upravo je on prvi na svijetu globalno emitirani informativni program vodio kao sintetički čovjek.

U Rovinju, gdje će se ovaj autoritet za nove tehnologije ipak pojaviti glavom i bradom, sa svima nama istražit će kako će neizbježna dominacija umjetne inteligencije u umjetničkim i intelektualnim područjima pokrenuti eru multidisciplinarnih kreativnih generalista, inovatora širokih interesnih područja koji u službi društva premošćuju poslovne i društvene sfere, stvarajući kvalitetnije životne uvjete za generacije koje dolaze.

A dolazite li vi na DK2023? Čekamo vas u prvim redovima.

DK2023ABOUT SPEAKERSTICKETS