najavili i nova radna mjesta

U Istri uskoro počinju radovi na novom šoping centru

17.01.2023 u 09:05

Bionic
Reading

U Labinu bi uskoro mogli početi radovi na budućem trgovačkom centru Retail Park Labin, za koji je tvrtka Retail Park Hrvatska prije više od godinu dana, u rujnu 2021. godine, kupila zemljište. Cilj je bio izgraditi manji trgovački centar na toj lokaciji, koji će s postojećom trgovinom Spar činiti jednu zajedničku cjelinu. Trenutno je u tijeku postupak ishođenja građevinske dozvole, a investitori se nadaju da bi radovi mogli uskoro započeti

Investitor je tvrtka Retail Park Hrvatska d.o.o. uz podršku partnera, tvrtke Inceptum Sport d.o.o. i investicijskog fonda Maverick Wealth Management. Planiraju uložiti više od pet milijuna eura u gradnju i opremanje nove shopping destinacije u Labinu.

'Budući trgovački centar prostirat će se na zemljištu od gotovo 10.000 četvornih metara. Unutar samog centra veličine oko 3.200 kvadrata smjestit će se nekoliko trgovačkih prostora razne namjene i sadržaja. Trenutno smo u razgovorima s potencijalnim najmoprimaca i vjerujemo da ćemo uskoro postići dogovore sa svim bitnim partnerima te ćemo o tome javnost naknadno informirati.

Vjerujemo da će naš trgovački centar zadovoljiti potrebe kupaca u Labinu i široj okolici te će im omogućiti ostvarenje brze i ugodne kupovine bez gubitka dragocjenog vremena. Uz bogatu trgovačku ponudu, grad Labin može očekivati zapošljavanje dodatnih 50 djelatnika', rekao je za Glas Istre predstavnik investitora Željko Lukač.