nema za sve

Natječaj za energetsku obnovu zgrada obustavljen nakon samo jedne sekundu, planulo 600 milijuna kuna!

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 17.05.2022 14:48
  • Objavljeno 17.05.2022 u 09:58
Ilustracija

Ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon jedne sekunde od otvaranja prijava, obustavljen je Javni poziv jer je popunjeno 600 milijuna kuna vrijednih prijava.

Iz Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine kažu portalu zgradonačelnik.hr da je ukupan iznos zatraženih bespovratnih sredstava dosegnuo 200 posto ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva.

'Iz navedenog razloga, a sukladno Uputama za prijavitelje, točka 3.3. Rok za predaju projektnog prijedloga, s danom 17. svibnja 2022. godine, Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Energetska obnova višestambenih zgrada obustavlja se na određeno vrijeme do 1. kolovoza 2022. godine', poručuju iz Ministarstva.

Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav fondovieu unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje. O eventualnoj mogućnosti ponovnog otvaranja Poziva obavijesti će biti objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva te javnom portalu sustava fondovieu (eNPOO).

Sukladno Uputama za prijavitelje, točka 3.4. Pitanja i odgovori, obustavlja se zaprimanje pitanja te na njih Ministarstvo neće odgovarati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!