ZA RAZNOLIKOST LJUDSKIH POTENCIJALA

Nagrađeni PBZ, Zvijezda, E. Nikola Tesla i Riviera Adrija

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Najveća turistička tvrtka Riviera Adrija d.d., koja posluje kao dio grupacije Valamar, dobitnica je Nagrade ključna razlika - za raznolikost ljudskih potencijala, koju dodjeljuje Ured za ljudska prava Vlade Republike Hrvatske, zajedno s partnerima - Udrugom za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga i Institutom za razvoj tržišta rada

Uz porečku Rivieru Adriju, koja je osvojila nagradu u kategoriji dobne ravnopravnosti, dobitnici nagrada u ostalim kategorijama su još Ericsson Nikola Tesla, Privredna Banka Zagreb i Zvijezda.

'Nagradom Ključna razlika željeli smo pokazati da se, unatoč ekonomskoj krizi, u hrvatsko tržište rada mogu uključiti i osobe s invaliditetom, osobe starije i mlađe životne dobi te pripadnici nacionalnih manjina. Prihvaćanje raznolikosti osnovni je preduvjet za osiguranje jednakosti za sve. Za pripadnike ranjivih skupina, to je pitanje ostvarivanja ljudskih prava', kazao je Luka Mađerić, predstojnik Ureda za ljudska prava Vlade RH, prilikom današnjeg uručenja nagrada dobitnicima.

Zahvaljujući na nagradi, direktorica ljudskih resursa Riviera Adrije i Valamara Gordana Fabris, istaknula da su dobna ravnopravnost i ravnopravno spolova ključne sastavnice korporativne kulture grupacije. 'Ravnopravnost podržavamo u svim aspektima našeg djelovanja, pa tako i prilikom odabira kandidata, koje zapošljavamo isključivo na temelju ispunjavanja uvjeta koje posao zahtijeva', zaključila je Fabris.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi