odlična prilika

Nadogradite svoj poslovni stil i postanite konkurentniji

21.10.2021 u 15:33

Bionic
Reading

Prijavite se na „Employers quality“ konferenciju

U petak, 22.10.2021. godine, u Wespa Spaces prostorima održat će se konferencija na temu „Employers quality – uspjeh je osjećaj, a ne definicija“. Goste i predavače predstavljat će međunarodni priznati stručnjaci iz područja organizacijske psihologije i business coachinga te vodeći lideri iz regije. Cilj konferencije je kroz cjelodnevna predavanja i okrugli stol definirati organizacijsku kulturu, na koji način kvaliteta zaposlenika podiže vrijednost vaše tvrtke te koju ulogu kvalitetno izgrađen tim ima u tome. Imea Consulting je tvrtka organizator konferencije i bavi se razvojem organizacijske kulture zdravog uspjeha, a na tržištu postoji već duži niz godina pod vodstvom Kate Leutar. Povodom najave konferencije, Kata Leutar je izjavila:

„Employers quality je poslovni stil koji svoj uspjeh gradi iznutra prema van i bavi se emocionalnom inteligencijom koja čini razliku između najučinkovitijih i prosječnih zaposlenika čak u 90% znanstveno potvrđenih slučajeva. Cilj konferencije je povećati udio svjesnog poduzetništva, poduzetništva koji osigurava uspjeh te stvara poslodavce koji su pozicionirani tako da privlače i zadržavaju najbolje zaposlenike. Biti poduzetnik danas je teže nego ikad, no ako njegujete poslovni stil koji njeguje rast i razvoj svojih zaposlenika, podržava autonomiju te zahtjeva preuzimanje odgovornosti svih članova tima, svaki izazov postaje prilika.“

Program konferencije „Employers quality – uspjeh je osjećaj, a ne definicija“ trajat će od 9.00 do 17.00 sati, a sudionike očekuje i ručak u Wespa Space restoranu. Događaj će se temeljiti na promoviranju pet načela kojima je fokus na organizacijskoj kulturi, a sve u svrhu stvaranja jedinstvene prilike za educiranje poduzetnika i one koji žele unaprijediti svoje poslovanje. Svaki poduzetnik ima svoj prostor za rast stoga se od konferencije očekuje stvaranje sinergije kreativnosti, učinkovitosti i motiviranosti. Za sudjelovanje na konferenciji se možete prijaviti putem Internet stranice imea.hr, a u cijenu kotizacije uključeno je sudjelovanje na konferenciji i ručak. Ekskluzivni pokrovitelji konferencije su HEP, PBZ, HGK i Indijska ambasada. Prijavite se i rezervirajte svoje vrijeme za novo iskustvo jer vas u petak očekuju niz zanimljivosti i novosti iz svijeta poduzetništva i organizacijske kulture.