POGLEDAJTE PONUDU

Na dražbi se prodaje više od 200 državnih vozila

07.03.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Dio voznog parka državnih institucija bit će u subotu, 12. ožujka, ponuđen na dražbi u organizaciji tvrtke TRCZ , a zainteresirani kupci moći će se natjecati za vozila ministarstava, HEP-a, Hrvatskih voda, Hrvatskih pošta te raznih drugih državnih tijela, javnih tvrtki i agencija, izvijestio je TRCZ u ponedjeljak

U ponudi su 203 vozila svih marki i brandova, a dražba je predviđena u subotu, 12. ožujka s početkom u 9 sati u u prostor KNAP-a - Kazališta na Pešćenici, u Zagrebačkoj Ivanićgradskoj ulici. Vozila se mogu pregledati 10. i 11. ožujka od 10 do 14 sati u TRCZ-ovom skladištu u Donjoj Zelini.

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi oglašeni su i na web odredištu www.trcz.hr

Među ponuđenim modelima su brojni manji automobili, limuzine i kombi vozila te motocikli, a početne cijene kreću se od nekoliko stotina do nekoliko desetaka tisuća kuna.

Da bi sudjelovali u dražbi, kupci moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, a najmanji mogući iznos za podizanje iznosa je 200 kuna.