moj posao

Mijenjate ili tražite posao? Evo što se nudi ovog tjedna

27.05.2021 u 13:01

Bionic
Reading

Pronađi posao krojen po tvojoj mjeri!

Boutique camping Bunja je manji kamp na otoku Braču, 2 km od grada Supetra. U sklopu kampa djeluje i bistro na plaži kojemu je nasušno potreban Kuhar (m/ž) koji će samostalno pripremati hladna i topla jela, izrađivati normative, zaprimati robu i brinuti o popunjavanju i pravilnom čuvanju zaliha kuhinje. Novim kolegama nude osiguran smještaj, smjenski rad i topli obrok za vrijeme radnog vremena, a zainteresirani kandidati moraju imati barem jednu godinu radnog iskustva na sličnim poslovima. Oglas ostaje aktivan do 30. svibnja.

ELODA, vodeći hrvatski proizvođač auto-elektro dijelova kao što su razni tipovi prekidača i indikatora za motorna vozila, zapošljava na poziciji: Monter autodijelova (m/ž). Opis posla uključuje montažu raznih prekidača, indikatora i kontaktnih sklopova u autoindustriji, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati PKV ili SSS metalske struke, koji se mogu pohvaliti spremnošću na timski rad. Svoj životopis im možeš poslati do 31. svibnja.

RECOM d.o.o. je osnovan 1992. godine i od tada se razvio u najvećeg hrvatskog proizvođača notesa, rokovnika i knjiga. Zbog povećanja opsega posla zapošljavaju djelatnike na sljedećem radnom mjestu:Šivač/Šivačica na šivaćem stroju (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad na neodređeno vrijeme nakon probnog roka, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje i dugoročnu perspektivu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 3. lipnja.

Paulaner Grill Bar kultna je pivnica i roštiljarna koja, zahvaljujući pametnom i dosljednom konceptu, klijentima nudi odličnu vrijednost za novac. Kako bi osnažili svoj postojeći tim djelatnika, trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Kuhar – roštilj majstor (m/ž). Opis posla podrazumijeva obradu mesa, rad na roštilju i rad na tavama, a idealan kandidat posjeduje barem 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Rok za prijavu na oglas ističe 31. svibnja.

Mlinar d.o.o. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Ako želiš postati dijelom njihovog tima i doprinijeti uspješnom razvoju tvrtke svojom predanošću, znanjem i iskustvom, do 9. lipnja se možeš prijaviti na oglas za radno mjesto:Prodavač(m/ž). Nude ti poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za ostvarene rezultate, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete… i koješta drugo!