strateško partnerstvo

M+ Grupa preuzela beogradsku Trizmu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 10.09.2019 15:23
  • Objavljeno 10.09.2019 u 15:15
Meritus ulaganja

Meritus ulaganja

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Meritus ulaganje (ZSE: MRUL) objavilo je danas strateško partnerstvo s kompanijom Trizma iz Beograda. Povezana kompanija poslovat će u četiri zemlje regije na šest lokacija, a pružat će usluge za više od 150 klijenata u preko 50 zemalja svijeta. Meritus ulaganja su akvizicijom stekla 51 posto udjela u tvrtki Trizma te premašila brojku od 2.700 zaposlenika i ukupan godišnji prihod veći od 300 milijuna kuna

Partnerstvo, suradnja menadžmenta, puna podrška vlasnika i tima te zajednička vizija i strategija razvoja usluga, osnovne su značajke povezivanja kompanija, poručuju iz Meritus ulaganja i Trizme.

'Trizma d.o.o. značajno je strateško pojačanje M+ Grupe. Posebno mi je zadovoljstvo da je priključivanje Trizme M+ Grupi napravljeno u bliskoj suradnji s cjelokupnim menadžmentom. Udjeličari Trizme i dalje će imati aktivnu ulogu u kompaniji. Našim novim kolegama želim iskrenu dobrodošlicu u ovu brzorastuću međunarodnu obitelj. Strast, strategiju i viziju ono su što dijelimo s njima te se odsada zajedno fokusiramo na zadovoljstvo naših klijenata, rast te razvoj usluga', rekao je predsjednik Uprave Meritus ulaganja Ivan Posavec dok je izvršni direktor Trizme Eldar Banjica rekao:

'Kao prva i najveća nezavisna BPO kompanija u Srbiji, dugo smo razgovarali s potencijalnim ulagačima i partnerima o daljnjim planovima za rast. Meritus ulaganja smo prepoznali kao najboljeg mogućeg strateškog partnera s kojim dijelimo najvažniju vrijednost – potpunu predanost pružanju vrhunske usluge našim klijentima i njihovim korisnicima. Radujem se zajedničkom nastavku puta prema izvrsnosti i postavljanju novih standarda u industriji'. 

Meritus ulaganja d.d., društvo na tržištu poznato i kao M+ Grupa, osnovano je 2007. u Zagrebu. Od samih početaka M+ Grupa predana je visoko kvalitetnoj usluzi korisničke podrške i BPO-a, s ključnim klijentima iz telekomunikacija, energetike, prijevoza, logistike i drugih područja. Trizma d.o.o. tvrtka je iz Beograda, osnovana 2002., a odlikuje ju dugogodišnja ekspertiza u BPO sektoru, najviše s klijentima s područja bankarstva, financijskih usluga, logistike i FMCG-a. Među zajedničkim klijentima ovih dviju kompanija su Deutsche Telekom, NCR, Microsoft, Uber, RWE, Bosch, DHL, Siemens, Carlsberg, Raiffeisen, Addiko, NKBM, Atlantic Grupa i mnogi drugi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!