spreman za ulaganja

Luka Rajić najavio investicije u rodni kraj, turizam vidi kako veliku priliku

28.06.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Biznismen Luka Rajić, koji posljednjih dana boravi u rodnom gradu u BiH, ovih dana se sastao sa načelnikom Općine Konjic Osmanom Ćatićem, kako bi dogovorili detalje buduće suradnje, piše Poslovni dnevnik

'Drago mi je da Konjic ima mnogo plemenitih i vrijednih ljudi i ovdje i širom svijeta. Moj cilj je da ih sve na neki način okupimo, da djelomično vratimo koliko možemo, da doprinesemo njihovoj lokalnoj zajednici. Ponosan sam što imamo sugrađanina kao što je Rajić, koji daje sebe punim kapacitetom, ne štedeći kako bi poboljšao i stvorio bolje uvjete za sve nas u gradu Konjicu, sve bolje i bolje, po uzoru na ona mjesta gdje živi. Cijenimo iskustvo koje Rajić ima. Kroz projekte koje je već imao ovdje i koje najavljuje, vidim tu suradnju i vidim tu energiju da će se oni realizirati', rekao je načelnik Konjica, piše Poslovni dnevnik.

Rajić kaže kako u Konjic dolazi s puno emocija i zadovoljstva te da ga svaki put vidi napredak kad dođe.

Velika mi je čast što sam upoznao gradonačelnika, a iz iskustva iz susreta posljednja tri dana mogu reći da je Grad dobio jednog divnog čelnika i osobu. Zadovoljstvo nam je da smo otvorili novu stranicu suradnje.

'Jako sam sretan što je Grad Konjic zadnje tri godine, koliko sam bio odsutan, intenzivno radio na strategiji i pozdravljam takav pristup i mislim da je Konjic idealno mjesto za turizam, da može prihvatiti mnogo toga i dati puno. Ono što je jako važno u Konjicu je priroda, ona je nezamjenjiva i ima veliku vrijednost. Grad je to prepoznao i ja ću tu sigurno stajati kao investitor i poduzetnik, podržavat ću i podržati strategiju Grada Konjica', rekao je Rajić.

Njegova Lura Grupa obuhvaća farmaceutsku kompaniju PharmaS, logističku tvrtku RALU logistika, kompanije LURA nekretnine i LURA Investments te tvornicu čokolade Favarger u Ženevi.