inovativna usluga

Kupili biste nešto, a trgovina nema mogućnost plaćanja na rate? U Zagrebačkoj banci doskočili su i tom problemu

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 10.05.2022 14:00
  • Objavljeno 10.05.2022 u 13:57
MasterCard - ilustracija

MasterCard - ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Nikolas Kokovlis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zagrebačka banka uvela je novu pogodnost za korisnike Individualne Mastercard kreditne kartice zahvaljujući kojoj plaćanje na rate mogu ostvariti i za kupovinu na internetu te na prodajnim mjestima gdje obročna otplata nije dostupna, u inozemstvu i u Hrvatskoj.

Klijenti putem on-line bankarstva putem mobilne aplikacije (m-zaba) mogu odabrati posebno označene jednokratne transakcije učinjene karticom te ih brzo i jednostavno podijeliti na rate.

'Moguće je podijeliti jednokratne transakcije u iznosu od 200 do 4000 kuna koje u m-zaba aplikaciji imaju oznaku „PODJELA NA RATE“, na dvije ili tri rate, ovisno o iznosu, uz naplatu deset kuna naknade po rati', priopćeno je iz banke

Na prodajnim mjestima u Hrvatskoj gdje je kupovina na rate moguća, klijenti Zagrebačke banke i dalje mogu nesmetano koristiti sve prednosti obročne otplate. Pri kupnji na tisućama označenih prodajnih mjesta u Hrvatskoj moguće je odabrati otplatu do 36 obroka i to bez kamata i naknada, a obročno je moguće plaćati i pri kupnji na internetu.