VAL ZAPOŠLJAVANJA

Konzum zapošljava prodavače, skladištare, mesare, a iznenadit će vas koga vrbuje Agrokor

  • Autor: Zoran Korda
  • Zadnja izmjena 30.10.2017 11:46
  • Objavljeno 30.10.2017 u 11:42
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Bašić

Uz svu silu financijskih savjetnika, revizora i ostalih stručnjaka koje je angažirala izvanredna uprava, u Agrokoru još uvijek nema dovoljno specijalista za točno i kvalitetno izvještavanje. Stoga je izvanredna uprava krenula u potragu za snalažljivim i dinamičnim profesionalcima

Na portalu MojPosao Agrokor je objavio dva oglasa putem kojih traži osobe specijalizirane za poslove financijskog izvještavanja.

Koncern planira zaposliti specijalista za izvještavanje grupe (Group Reporting Specialist) i starijeg voditelja za konsolidaciju (Senior Group Consolidation Officer).   

Zadaci ovih profesionalaca vezani su za pripremu točnih i pravodobnih konsolidiranih financijskih izvješća te ispitivanje i analiziranje računovodstvenih evidencija, financijskih izvješća ili drugih financijskih izvješća za procjenu točnosti, cjelovitosti i usklađenosti s izvještajima i proceduralnim standardima.

  • +45
  • +42

Fotografije koje su obilježile krizu u Agrokoru

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Paralelno sa zapošljavanjima u krovnoj kompaniji, u potragu za svježom radnom snagom krenuo je i Konzum. Najveći maloprodajni trgovački lanac u Hrvatskoj  raspisao natječaj za nove radnike na pozicijama prodavača, skladištara, mesara, kuhara, vozača, komisionara i dostavljača te tako pozvao sve zainteresirane da se pridruže timu od više od 11.000 zaposlenika diljem Hrvatske.

Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Agrokora i Slavko Ledić predsjednik Uprave Konzuma na otvorenju superkozuma u Supetru na Braču 21. 6. 2017.

Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Agrokora i Slavko Ledić predsjednik Uprave Konzuma na otvorenju superkozuma u Supetru na Braču 21. 6. 2017.

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotić

Uz rad u kolegijalnoj radnoj atmosferi, Konzum, ističu, svojim zaposlenicima nudi brojne pogodnosti iznad zakonom propisanih obveza, poput isplate božićnice, uskrsnice, regresa i drugih, kao i redovita primanja koja su nedavno u okviru procesa restrukturiranja i povećana za radnike u maloprodaji. 

Novost je, navode, i zapošljavanje na nepuno radno vrijeme, čime se izlazi ususret i omogućava fleksibilnije radno vrijeme roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!