Zagreb Auto Week 2010

Konferencija za novinare uoči Zagreb Auto Weeka 2010

05.11.2010 u 10:18

Bionic
Reading

U konferencijskom prostoru restorana i lounge bara Peoples People's RINGS u Hektorovićevoj ulici u Zagrebu u petak 29. listopada održana je konferencija za novinare uoči Zagreb Auto Weeka 2010, koji će se u razdoblju od 6. do 14. studenog održati u West Gate Shopping Cityju

Zagreb Auto Week 2010 predstavili su Zvonko Zemljić, predsjednik, i Zvonimir Vogrinc, član organizacijskog odbora ZAW-a, te Ozren Valković, voditelj marketinga West Gate Shopping Cityja. Kako je na konferenciji za novinare istaknuto, riječ je o najvećoj priredbi automobilske industrije u Republici Hrvatskoj u teškoj godini za tržište automobila. Upravo zbog toga Zagreb Auto Week 2010 idealna je prilika da se automobilska i prateća industrija sa svojom ponudom predstave hrvatskoj javnosti.

Već sada je sigurno da će Zagreb Auto Week 2010 ugostiti preko dvadesetak marki s najnovijim i najtraženijim modelima, što ga u ovom trenutku čini najvećim auto showom u Republici Hrvatskoj. Uz sve što tradicionalno nude automobilske izložbe diljem svijeta, poput lijepih djevojaka i još ljepših automobila, Zagreb Auto Week 2010 pobrinuo se da svi posjetitelji, uz besplatan ulaz, besplatna parkirna mjesta i besplatne autobusne linije, uživaju u brojnim dodatnim pogodnostima te u prigodnim popratnim događajima, poput Late Night Shoppinga, kada će se automobili moći razgledati i u noćnom izdanju.

U subotu 13. studenog u sklopu Zagreb Auto Weeka bit će održan i koncert zvijezda Natali Dizdar, Žanamari Lalić, Feminem, Martine Vrbos, Lane Jurčević i Maje Šuput.

Zbog svega navedenog organizatori su još jednom pozvali posjetitelje da u razdoblju od 6. do 14. studenog posjete Zagreb Auto Week 2010 i uživaju u savršenom spoju najbolje ponude svjetske automobilske industrije i najboljeg trgovačkog centra.