HDZ-OVA KANDIDATKINJA U KRAŠU

'Kolindi Grabar Kitarović nećemo dati ništa osim slatkiša!'

29.10.2014 u 12:35

Bionic
Reading

Najveću domaću konditorsku industriju Kraš danas će posjetiti predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović. Kako doznaje tportal, do posjeta je došlo na inicijativu njezina izbornog stožera što su u Krašu rado prihvatili nakon što ih je u lipnju posjetio i predsjednik Ivo Josipović

'U Kraš mogu doći svi predsjednički kandidati, a u svrhu promicanja gospodarskih interesa u svojim  predizbornim programima', objasnila nam je Marica Vidaković, prokuristica Kraša, koja se trenutačno s predsjednikom Uprave Damirom Bulićem nalazi na službenom putu u Švicarskoj pa će Kolindu Grabar Kitarović ugostiti drugi članovi Kraševe Uprave: Zlatan Lisica i Darko Radišić.

'Mi smo u Krašu apolitični i nećemo podržati nijednog predsjedničkog kandidata', ističe Vidaković.

Kraš, inače u pretežitom vlasništvu malih dioničara, 2011. tijekom parlamentarnih izbora preko osječke je Karoline donirao SDP-u 50 tisuća kuna. Vidaković kaže da su to učinili zato što je to bilo u trenucima 'transfera te tvrtke u Kraš' što im je bio vrlo važan poslovni potez.

Vidaković pritom naglašava kako je netočno to da je Kraš naklonjen SDP-u. 'Uvijek smo dosad, a to ćemo činiti i ubuduće predsjedničkim kandidatima i strankama davali donacije samo u Kraševim proizvodima, i to isključivo zbog promocije kompanije', kazala je Kraševa prokuristica.