briga o zaposlenicima

Jamnica i ove godine osigurava slobodan dan svim roditeljima prvašića

31.08.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Početak rujna predstavlja uzbudljivo razdoblje za brojne zaposlenike Jamnice jer sljedećeg ponedjeljka u školu kreće njihovih 30 prvašića i čak 474 školaraca. Jamnica će i ove godine za sve roditelje prvašića osigurati slobodan dan, a za sve školarce i prigodne poklone

'Slobodan dan za roditelje djece koja kreću u prvi razred pogodnost je koju naši zaposlenici iznimno cijene. Svjesni smo važnosti prvog dana škole i svega što on predstavlja, kako za roditelje, tako i za djecu. Kao poslodavac, smatramo da im je važno pružiti podršku, kako bi sa svojim mališanima bezbrižno zakoračili u novo životno razdoblje', izjavila je Martina Roša, izvršna direktorica ljudskih resursa Grupe pića Fortenova grupe u sklopu koje posluje Jamnica.

Dodala je kako je ovo samo jedna od planiranih i realiziranih pogodnosti koje su na raspolaganju zaposlenicima. Dodatno, osigurani su im i redoviti sistematski pregledi u sklopu dodatnog zdravstvenog osiguranja, edukacije i treninzi, fleksibilno radno vrijeme, bonusi i stimulacije, pokloni za svaku novorođenu bebu te novčana pomoć u slučaju teških životnih situacija ili elementarnih nepogoda. Slobodan dan za roditelje svakako je jedna od omiljenih pogodnosti koja je sjajno prihvaćena među svim zaposlenicima.

'U našem domu već neko vrijeme traju pripreme za veliki dan našeg mališana. Kao roditelju, od neizmjerne mi je važnosti biti s djetetom ne samo tijekom pripreme za polazak u školu, nego i na sam dan, kojeg ćemo se svi u obitelji rado sjećati. Kao i kolege drugih prvašića i školaraca, sretna sam što radim u okruženju u kojem poslodavac vodi brigu o balansu privatnog i poslovnog života zaposlenika', rekla je Ana Ciceran Prhat iz Jamnice.

Kontinuirana briga o zaposlenicima jedna je od pet strateških odrednica održivog poslovanja Grupe pića Fortenova grupe, koju uz Jamnicu čine još dvije proizvodne kompanije: Sarajevski kiseljak u BiH i Mg Mivela u Srbiji. Zaposlenici u tim kompanijama također će imati slobodan dan, tijekom kojeg će se u potpunosti posvetiti svojim najmlađim članovima obitelji.