Prilika za male poduzetnike

Iskoristite priliku i pitajte stručnjake konkretne savjete za vaše poslovanje

18.10.2022 u 16:20

Bionic
Reading

Uplift je pokrenuo e-mentoriranje, online program u sklopu kojeg poduzetnici mogu postaviti pitanja i dobiti savjete za svoje poslovanje od tima stručnjaka. Cilj projekta je pomoći što većem broju poduzetnika mikro malih i srednjih poduzeća savjetima koji će im poslužiti da budu otporniji na promjene na tržištu. Najzanimljivija pitanja bit će objavljena u reportaži na uplift.hr kako bi se pomoglo i drugim poduzetnicima

Poduzetništvo, uz svoje vrhunce, sa sobom nosi i razne izazove i prepreke. Cilj Mastercardova projekta Uplift u prvoj sezoni bio je doseći što veći broj mikro, malih i srednjih poduzetnika i pomoći im da se izbore sa svime što poduzetništvo podrazumijeva. Nije lako nositi na ramenima sve te zadatke, povezati sve u jednu cjelinu, brinuti o poslovanju, marketingu, zaposlenicima, financiranju…

Stručnjaci iz raznih sfera detaljno odgovaraju na vaše upite!

Upravo zato u sklopu druge sezone Uplift je pokrenuo program e-mentoriranja. U njemu okuplja stručnjake različitih profila kao i predavače Uplift akademije, jedinstvene edukacije koju provodi Algebra, a inicirao ju je Mastercard. Stručnjaci stoje na raspolaganju i rado će odgovoriti na upite mikro, malih i srednjih poduzetnika. Segmenti koje pokriva tim stručnjaka su različite tematike: od financiranja do marketinga i održivosti koja postaje jedan od važnih stupova poslovanja, pogotovo kada pričamo o turizmu. Svaki upit bit će detaljno proučen, a onda će uslijediti i detaljan odgovor. Poduzetništvo je izazov samo po sebi, a u ovim turbulentnim vremenima, posebno je važno biti okružen iskustvom, znanjem i fleksibilnim umom. Upravo to nudi ovaj program.

Kako to funkcionira?

Na Uplift.hr, konkretno na linku uplift.hr/ementoring/ dostupan je popis svih stručnjaka kojima se možete obratiti direktno putem maila, i to onome za koga ste procijenili da ima najviše iskustva u vama interesantnom području. Dobro promislite o upitu koji želite postaviti i vodite računa da date sve relevantne informacije i postavite konkretna pitanja oko kojih trebate pomoć. Kako bi Uplift stručnjaci uspjeli pomoći što većem broju mikro, malih i srednjih poduzetnika, svakom čitatelju mogu odgovoriti na jedan sveobuhvatni upit – zato pokušajte odmah, u inicijalnom emailu, postaviti sva pitanja na koja biste željeli dobiti odgovor.

Odgovor svog mentora ili mentorice možete očekivati u roku od sedam dana, a najzanimljivije odgovore predstavit će se i u okviru reportaža na Uplift.hr kako bi se i drugim poduzetnicima pomoglo u razvoju poslovanja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, pitajte stručnjake i upliftajte svoje poslovanje!

Tko su stručnjaci koji će vam davati odgovore na pitanja u sklopu Upliftova programa za e-mentoriranje?

Tim stručnjaka koje je okupio Uplift možete pronaći na linku OVDJE. Oni će se svojim znanjem i iskustvom potruditi pomoći u razvoju poslovanja mikro, malih i srednjih poduzetnika kako bi nadolazeće promjene ili disrupcije na tržištu dočekali što spremniji. Sada je više nego ikada preporučljivo biti oprezan, fokusiran i pitati stručnjake za savjet kako biste svoje poslovanje usmjerili u dobrom smjeru.