prestižni certifikat

Hrvatski Telekom među pet najboljih poslodavaca u Hrvatskoj

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 11.06.2018 15:09
  • Objavljeno 11.06.2018 u 15:09
Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Hrvatski Telekom je na top listi kompanija čije je sustave upravljanja zaposlenicima tvrtka Selectio ocijenila najboljima te su dobili prestižni certifikat Poslodavac Partner.

Tvrtka Selectio proglasio je listu TOP 5 organizacija koje su najbolje ocijenjene prilikom neovisne sveobuhvatne analize sustava upravljanja zaposlenicima za stjecanje prestižnog Certifikata Poslodavac Partner. TOP 5 dobitnika Certifikata Poslodavac Partner za ovu godinu su Zagrebačka pivovara, Erste&Steiermärkische Bank, Sandoz i Pliva Hrvatska te Coca-Cola HBC Hrvatska i Hrvatski Telekom.

Tom je prigodom članica Uprave za ljudske resurse Marija Felkel izjavila:

'Hrvatski Telekom je predvodnik digitalizacije hrvatskog gospodarstva i time utječe na razvoj društva u cjelini. To je velika čast, ali i odgovornost. Samo kompetentni zaposlenici koji rade sa srcem mogu taj posao obaviti po najvišim standardima i ostvariti odlične rezultate. A na kompaniji je da stvori takve uvjete rada u kojima zaposlenici profesionalno i osobno rastu kako bi ostvarili svoj puni potencijal i pritom se dobro osjećali u svom radnom okruženju'.

Usavršavanje zaposlenika je prioritet HT-a u kojem su osim klasičnih edukacija, uveli digitalno učenje putem platforme koja nudi više od 7000 online tečajeva. Na HT Akademiji polaznici dobivaju ciljana i primjenjiva znanja koja im trebaju za razvoj kompetencija, ali i znanja o najnovijim trendovima razvoja industrija nužnih za poslovanje HT-a i danas i u bliskoj budućnosti. 'Posebnu pozornost posvećujemo našim talentima koje uključujemo i u internacionalne programe razvoja na razini Deutsche Telekom Grupe', dodala je Felkel. 

U velikim promjenama koje nosi razvoj tehnologije važno je da zaposlenici ostvare ravnotežu privatnog i poslovnog života. Od brojnih programa koje HT nudi ističe se  „Dan s mamom i tatom na poslu“, dan kad je kompanija prepuna smijeha  djece koja sastavljaju svoje prve robote ili se zabavljaju uz program.

'Svjesni smo da rast kompanije počiva na zadovoljstvu i osobnom rastu zaposlenih. Na nama je da izvrsnošću u upravljanju ljudskim resursima to i omogućimo. A da smo na dobrom putu, potvrdilo nam je i ovo veliko priznanje. I zato smo ponosni što smo među najboljim poslodavcima na tržištu', zaključila je Felkel. 

  • +17
  • +14

Hack It! hackathon Hrvatskog Telekoma

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!