U SUSRET PRVENSTVU

Hrvatski Telekom nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

22.05.2018 u 14:16

Bionic
Reading

Za navijače koji nogomet vole gledati u društvu, bez obzira na lokaciju HT prvi na tržištu nudi Mini smart projektor M6000 po pristupačnoj cijeni

Hrvatski Telekom strastveni je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije koja će od 14. lipnja do 15. srpnja sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja tradiciju podržavanja hrvatske nogometne reprezentacije i potvrđuje se kao kompanija koja najčvršće stoji uz hrvatski nogomet. I ove godine HT će stvoriti idealnu atmosferu za praćenje najvažnijega svjetskoga nogometnog događaja omogućujući korisnicima da zbivanja prate bilo gdje uz prijenose na MAXtv-u i aplikaciji MAXtv To Go na novim inovativnim uređajima i s nizom pogodnosti.

HT usluga Internet posvuda korisnicima omogućava da brzi internet nose gdje god žele, a u promotivnom razdoblju od 1. lipnja osigurava čak 60 GB mobilnog prometa za 49 kuna bez ugovorne obaveze. Tako će korisnici Hrvatskog Telekoma moći neograničeno uživati u uzbudljivim nogometnim susretima gdje god se nalazili, s obzirom da gledanje TV sadržaja NE troši ovih 60GB. U specijalnoj limitiranoj ponudi od 25. svibnja naći će se i vrhunski uređaji po pristupačnim cijenama. Za navijače koji nogomet vole gledati u društvu, bez obzira na lokaciju Hrvatski Telekom prvi na tržištu nudi Mini smart projektor M6000.

Posrijedi je mobilni projektor s Android operativnim sustavom, uz uređaj dolazi i bežični miš, daljinski upravljač s baterijama i tripod stalak, te Alcatel MiFi uređaj koji osigurava Internet posvuda za do 15 povezanih uređaja. Projektor funkcionira kao Android Box s instaliranim raznim aplikacijama. Korisnicima su najzanimljiviji YouTube i Gmail, a na njega se mogu instalirati i neke dodatne aplikacije s Google Playa. Na uređaju se nalazi instalirana MAXtv To Go aplikacija, pa se utakmice mogu pratiti baš svugdje gdje ima svijetle površine, i dovoljno sjene, npr. na zidovima u kući i izvan nje. Osim toga, projektor je moguće bežično povezati s drugim uređajima, smartfonima i tabletima uključivo i iPhone/iPad, te s PC i Mac uređajima. Sadržaj se može gledati na dijagonali do tri metra. Treći način korištenja je spajanje s televizorom sa HDMI kabelom, te i stariji TV tako postaju pametni. Zadnji način korištenja je emitiranje sadržaja preko USB-a (vanjski disk) gdje svoje serije ili filmove možete gledati na nikad većoj dijagonali.

U ponudi su i vrhunski tableti Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE i Alcatel A3 10'' 4G.

'MAXtv je televizija hrvatskog nogometa, pa nam je želja i ovim partnerstvom, kao strastveni sponzor pridonijeti novim uspjesima naše reprezentacije. Prijenos cijeloga nogometnog spektakla i ove godine moći će se u cijelosti pratiti na MAXtv-u i na MAXtv To Go aplikaciji, a uz našu uslugu Internet posvuda i nove mobilne uređaje uistinu svim vatrenim navijačima omogućujemo da se ispred malih ekrana osjećaju kao dio publike na stadionu'istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Najveće nogometno natjecanje u četvrtak 14. lipnja otvaraju domaćini Rusija i Saudijska Arabija, a hrvatska reprezentacija prvu će utakmicu igrati protiv Nigerije u subotu, 16. lipnja.