SAN PATRIK NEKRETNINE

Hrvatska ima predstavnika u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji

13.07.2023 u 10:12

Bionic
Reading

San Patrik nekretnine, istaknuta agencija za nekretnine koja posluje na hrvatskom tržištu, odabrana je za članstvo u prestižnoj organizaciji Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) sa sjedištem u Londonu, objavio je danas Ivan Varat, izvršni direktor

Leading Real Estate Companies of the World je globalna zajednica tvrtki iz nekretninske industrije koja se sastoji od 550 agencija odabranih za članstvo temeljem visokih standarda za kvalitetu usluge i postignute rezultate. Sa 4.900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Prednost za klijente San Patrika je suradnja s odabranim lokalnim profesionalcima uz direktni kontakt s kupcima i vrhunskim agencijama za nekretnine diljem svijeta. Agenti San Patrika također imati će mogućnosti koristiti međunarodnu mrežu preporuka, nagrađivane programe i događanja za osobni profesionalni razvoj, marketing resurse i najnovija znanja iz inudstrije. Varat napominje kako izbor za podružnicu mreže Leading Real Estate Companies of the World® predstavlja još jedan korak u razvoju tvrtke i njezine sposobnosti pružanja usluga na hrvatskom tržištu.

'Zadovoljni smo što je San Patrik dio naše istaknute mreže vrhunskih brokerskih kuća. Tvrtka ima besprijekornu reputaciju u Republici Hrvatskoj, a mi smo posvećeni tome da joj pomognemo u postizanju još većeg uspjeha', rekao je Paul Boomsma, predsjednik i glavni izvršni direktor LeadingRE. 'Kao član LeadingRE, San Patrik kombinira autentična, lokalna znanja s neusporedivim resursima i globalnim kontaktima s najkvalitetnijim tvrtkama za nekretnine diljem svijeta', dodao je.

San Patrik je boutique agencija za nekretnine, a strastveni i iskusni tim profesionalaca specijalizirao se za kvalitetne novogradnje i projekte u razvoju na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Istri te Dalmaciji uz personaliziranu uslugu, pažnju na detalje i odlično poznavanje tržišta.

'Ulazak agencije San Patrik nekretnine u renomirano društvo ponajboljih svjetskih stručnjaka iz nekretninske industrije iskorak je koji otvara velike potencijale rasta i razvoja, i to ne samo za našu agenciju nego za cijelo hrvatsko tržište. Hrvatska do sada nije imala predstavnika u ovoj organizaciji koja postoji od 1963. godine tako da je pred nama puno posla kako bi sustavno predstavili naše tržište na globalnoj razini i pripremili kvalitetne projekte koji zadovoljavaju visoke kriterije međunarodnih investitora. Spremni smo i veselimo se izazovima koji su pred nama', rekao je Ivan Varat, izvršni direktor agencije San Patrik.