još jedna u nizu

Hotelu TUI BLUE Jadran u Tučepima nagrada TUI Holly 2019.

19.12.2018 u 15:04

Bionic
Reading

Hotel TUI Blue Jadran u Tučepima u kategoriji pet zvijezdica, nakon prošlogodišnje nagrade TUI Top Quality ove je osvojio TUI Holly 2019', prestižnu nagradu koju dodjeljuje svjetski touroperator TUI

TUI Holly je nagrada koja se dodjeljuje najboljim hotelima po ocjenama gostiju i predstavlja najveće moguće priznanje koje hotel može dobiti od strane gostiju TUI-a, priopćili su iz Blue Sun hotela.

Objašnjavaju kako je nagrada sinonim za sve ono što odmor čini savršenim, od vrhunske usluge, preko izražene pozornosti na detalje do izvanredne kuhinje.

TUI Holly ujedno je i priznanje za kvalitetno upravljanje i visoke standarde sigurnosti. Tako je TUI BLUE Jadran u svojoj tek drugoj sezoni nakon obnove ušao u krug najboljih svjetskih hotela i osigurao si još bolje pozicioniranje na TUI kanalima prodaje jer ova nagrada predstavlja jedan od glavnih motiva prilikom odluke o odabiru mjesta za odmor.

Ovaj hotel već je nagrađen i TUI Environmental Champion 2019, Travelife Gold Award.

  • +27
TUI Blue Jadran Tučepi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TUI Blue Jadran Tučepi

Hotel TUI BLUE Jadran od ove godine je pod menadžmentom WOT (World of TUI) Hotels Croatia, Joint venture kompanije koju su osnovali TUI grupa i Sunce Koncern, Bluesun Hotels&Resorts.

'Ova nagrada dolazi uistinu kao šlag na torti i potvrda iznimno uspješne sezone u kojoj je hotel TUI BLUE Jadran ostvario izuzetne poslovne rezultate, kako u fizičkim tako i financijskim pokazateljima poslovanja, te se u potpunosti pozicionirao na tržištu kao jedan od najbolje ocijenjenih hotela od strane gostiju koje touroperator TUI ima u svojoj ponudi i to na globalnoj razini. Nagrada je ujedno i priznanje svim vrijednim zaposlenicima hotela bez čijeg predanog rada ovo izuzetno postignuće ne bi bilo moguće', ističu članovi Uprave WOT Hotels Croatia Nikolina Misir i Damir Lukić

TUI BLUE Jadran prvi je hotel s pet zvijezdica na Makarskoj rivijeri, te raspolaže sa 161 sobom. Otvoren je prošloga srpnja nakon temeljite obnove u koju je uloženo više od 15 milijuna eura.

Sam objekt izgrađen je nakon drugog svjetskog rata i gotovo 40 godina bio simbol luksuza i zaštitni znak Makarske rivijere.