karijere

Goran Končar novi je direktor u Deloitteu Hrvatska

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 09.09.2020 13:06
  • Objavljeno 09.09.2020 u 13:05
Goran Končar

Goran Končar

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rene Karaman

Deloitte Hrvatska i ove godine znanje i zalaganje svojih stručnjaka nagrađuje promoviranjem na nove funkcije. Goran Končar, dosadašnji viši menadžer u Odjelu revizije i savjetovanja, promoviran je na poziciju direktora, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Končar je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za porezno savjetovanje, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja.

Svoje iskustvo u području revizije financijskih izvještaja pripremljenih u skladu s Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (MSFI) i Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja (HFSI), kao i detaljno razumijevanje Međunarodnih revizijskih standarda (MRS) i područja poreznih implikacija stekao je pružajući usluge raznim klijentima u financijskim i nefinancijskim sektorima. Osim toga, Končar je i ovlašteni računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Hrvatskoj.

Tijekom svoje karijere specijalizirao se za rad na revizijskim angažmanima, projektima izdavanja uvjerenja, kao i savjetodavnim projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija transakcija, implementacije računovodstvenih politika, računovodstvenih standarda i sustava izvještavanja te optimizacije poslovanja.

'Aktivnim sudjelovanjem u razvoju talenata i osobnim primjerom, poručujem i vjerujem da su osobni i profesionalni uspjeh izbor svakog pojedinca. Biti direktor u tvrtki poput Deloittea pruža nebrojeno puno mogućnosti koje ću iskoristiti te poslovnoj zajednici pružiti najbolja rješenja kako bi prevladali trenutne izazove i transformirali ih u konkurentsku prednost' istaknuo je Končar.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!