dolazi iz sv grupe

Gabrijela Gega Balun je nova direktorica prodaje u Poslovnoj inteligenciji

  • Autor: L. Š.
  • Zadnja izmjena 16.09.2022 07:36
  • Objavljeno 16.09.2022 u 07:35
Gabrijela Gega Balun

Gabrijela Gega Balun

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Poslovna inteligencija

Nova direktorica prodaje Poslovne inteligencije poznato je lice u IT krugovima. Gabrijela Gega Balun u Poslovnu inteligenciju dolazi s mjesta Predsjednice uprave SV Grupe. Tri godine je bila u Zagrebačkoj banci na čelu tima IT infrastrukture, a prije toga niz godina na liderskim pozicijama u IBM Hrvatska i Microsoft Hrvatska

Po završetku studija na FER-u, Gabrijela se kroz karijeru dodatno obrazovala pohađajući brojne programe IBM-a i Microsoft-a, edukacije na svjetski poznatim institucijama poput INSEAD-a, Sloan škole na MIT-u i Kellogsa, a završila je i Mini MBA na PWC Akademiji.

'Jako mi je drago što sam se priključila timu Poslovne inteligencije prepoznatom kao lideru na području analitike i upravljanja podacima u ulozi direktorice prodaje. Očekivanja i aspiracije su velike s obje strane, želimo biti najbolji i dalje rasti te postati izbor broj 1 korisnicima i partnerima ne samo u Hrvatskoj i regiji već i puno šire. Izazova ima, ali kako volim reći, sve je moguće i nema toga što zajedničkim snagama, svojim iskustvom i ekspertizom ne možemo napraviti!' izjavila je Gabrijela povodom preuzimanja svoje nove uloge.

Gabrijelinim dolaskom, kompanija dodatno stavlja naglasak na otvaranje novih prilika i projekata. Podjednako intenzivno će se pojačavati djelovanje u Hrvatskoj i ostatku Europe, s posebnim naglaskom na tržišta Nordics regije i UK-a, u kojima Poslovna inteligencija ima urede.

'Dolazak vrhunskog profesionalca kakav je Gabrijela Gega Balun je snažno pojačanje za naš tim. Uvjereni smo da će sinergija Gabine ekspertize i iskustva, uz dokazanu kvalitetu naših usluga i proizvoda rezultirati izvrsnim novim projektima i ostvarenjem ambicioznih planova rasta. Veselimo se zajedničkim uspjesima!' ističe Lidija Karaga, članica Uprave Poslovne inteligencije u čijoj je nadležnosti i prodaja.

Iz tvrtke ističu i da se Gabrijela u novu sredinu također izvrsno uklapa timskim i sportskim duhom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!