hedonistički odmor

[FOTO] Pogledajte najraskošnije rustikalne vile otoka Krka, njihova kamena ljepota oduzima dah

08.05.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Zlatni otok - kako su Krk zbog njegove posebnosti zvali u antici - skriva neke od najljepših kamenih vila u Hrvatskoj. Izabrali smo njih pet kojih se ne bi posramile ni najrazvikanije svjetske turističke destinacije

Na otoku Krku prema podacima Booking.coma ima više od 300 vila. Od toga, njih gotovo 100 diči se s pet zvjezdica.

Ovo je naš izbor pet najatraktivnijih objekata uređenih u rustikalnom stilu.

Jerini House, Bajčići

  • +15
Jerini House Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kamena vila nalazi se u selu Bajčići, na šest kilometara od Krka i Malinske. Kuća ima dvije spavaće sobe s pripadajućom kupaonicom te kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom otvorenog koncepta. Idealna je za četiri, ali može primiti do šest osoba. Gostima su na raspolaganju wellness, prostor za fitnes i bazen sa sunčalištem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Luxury Villa Ive, Vrh

  • +26
Vila Ive Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila se nalazi u mjestu Vrh, a nudi vanjski bazen, salon, terasu, vrt, opremu za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ima četiri spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te pet kupaonica.

Više informacija pronađite OVDJE.

Villa Augusta, Kremenići

  • +18
Vila Augusta Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila od 280 kvadratnih metara može ugostiti do 12 osoba, a nalazi se u mjestu Kremenići blizu Malinske. Rađena je u tradicionalnom stilu te su za uređenje i dizajn korišteni uglavnom drvo i kamen. Ima bazen, sunčalište, mali mediteranski vrt i kamenu terasu. Gostima su na raspolaganju pet spavaćih soba, tri kupaonice, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak.

Više informacija pronađite OVDJE.

Heritage Stonehouse Jura, iznad zaljeva Sveti Juraj

  • +17
Heritage Stonehouse Jura Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila je smještena na jugozapadnoj obali Krka, na brdašcu iznad zaljeva Sveti Juraj. Ima dvije spavaće sobe, obje s bračnim krevetom, te nudi ugodan boravak za do pet osoba. Gostima su na raspolaganju grijani infinity bazen te ljetna kuhinja s velikim roštiljem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Villa Pepina, Vrbnik

  • +11
Vila Pepina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Contessa Villas

Vila se nalazi u unutrašnjosti Krka, u blizini gradića Vrbnika. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom. Stepenice vode na gornji kat, na kojemu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica.

Više informacija pronađite OVDJE.