PROJEKTI DIGITALIZACIJE

Ericsson NT ugovorio poslove vrijedne 19 milijuna kuna

22.12.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Ericsson Nikola Tesla u četvrtak je izvijestio da je ugovorio nove poslove vrijedne 19 milijuna kuna.

Kako se navodi u priopćenju, Ericsson NT je u proteklom razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Tako je s Ministarstvom pravosuđa i uprave potpisan ugovor za razvoj modula s novim funkcionalnostima za unaprjeđenje HRM sustava, kroz reformsku mjeru "Novi modeli plaća i rada u državnoj službi i javnim službama" u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. - 2026.

Uspješnom implementacijom ubrzat će se i standardizirati dosadašnji način rada i komunikacija u procesima vezanim za ljudske potencijale.

S Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) potpisan je ugovor za nabavu usluge prilagodbe i migracije aplikativnog sustava CEZIH i pripadajućih podataka sa stare strojne i programske osnovice u CDU te testiranje i paralelni rad postojećeg i novog sustava.

Ovaj projekt, kako se navodi, predstavlja nastavak modernizacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava.

Kako se ističe u priopćenju, s Ministarstvom unutarnjih poslova ugovoreno je održavanje stacionarnih termovizijskih sustava zelene granice.

Ugovor je potpisan u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska, a projekt je vezan uz održavanje postojećih stacionarnih sustava za nadzor zelene granice na 20 lokacija.