mandat mu počinje s 1. studenim

Damir Grbavac novi predsjednik Nadzornog odbora Podravke

28.10.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Podravke u petak je imenovao Damira Grbavca za svog novog predsjednika. Mandat mu počinje s 1. studenim 2022.

Dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Želimir Vukina odlazi nakon više od tri godine obnašanja funkcije.

Novoimenovani predsjednik Damir Grbavac za člana Nadzornog odbora bio izabran u lipnju ove godine, a istu funkciju obnašao je još i od 2017. do 2019. godine.

Grbavac je bogatu profesionalnu karijeru počeo je 1978. u grupaciji Đuro Đaković. Godine 1997. prešao je u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, kao direktor Sektora investicijskog bankarstva. Iste godine postao je članom Uprave Raiffeisen Investment, a 1999. i predsjednikom Uprave Raiffeisen Vrijednosnica d.o.o.

Ukupno 17 godina obnašao je funkciju predsjednika Uprave Raiffeisen mirovinskog društva, a bio je i član nadzornih odbora društava Hrvatski Telekom d.d. i Zagrebačka Burza d.d. Bio je i član Upravnog vijeća Središnjeg registra osiguranika u prvom sustavu te predsjednik Udruženja društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava.

  • +2
Podravka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a posjeduje i licencu ovlaštenog upravitelja mirovinskim fondovima i mirovinskim osiguravajućim društvima.

Na tportalovom Viber kanalu 'biznis i tehnologija' donosimo aktualnosti koje se tiču svih, to je mjesto na kojem ćete prvi doznati kakve će cijene goriva biti idući tjedan, gdje je najpametnije uložiti novac i kako uštedjeti u ovim izazovnim vremenima. Ako se sprema udar na vaš novčanik, mi ćemo vas upozoriti prvi - priključite se našem kanalu!