svijet boljih mogućnosti

Ciklus besplatnih edukacija Hrvatskog Telekoma o oglašavanju na internetu uspješno priveden kraju. Zadnja edukacija u ponedjeljak u Zagrebu

  • Autor: L.P.
  • Zadnja izmjena 05.12.2019 12:43
  • Objavljeno 05.12.2019 u 12:43
Svijet boljih mogućnosti

Svijet boljih mogućnosti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Telekom Picture World

Nakon Rijeke, Splita i Osijeka besplatna edukacija namijenjena malim i srednjim poduzetnicima održat će se u ponedjeljak 9. prosinca 2019. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Cilj edukacije jest olakšati poslovanje malim i srednjim poduzetnicima te ih povezati sa što većim brojem potencijalnih klijenata

Mali i srednji poduzetnici s područja cijele Hrvatske imali su priliku sudjelovati na besplatnim cjelodnevnim edukacijama o digitalizaciji i oglašavanju na internetu u organizaciji Hrvatskog Telekoma. Nakon Rijeke, Splita i Osijeka besplatna edukacija održat će se u ponedjeljak 9. prosinca 2019. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, čime završava ciklus edukacija koje su dio aktualne business kampanje kojom HT nudi poduzetnicima cjelovitu uslugu oglašavanja na internetu.

Mali poduzetnici s područja Zagreba tako će imati priliku naučiti kako najlakše digitalizirati tvrtku uz savjete stručnjaka za digitalnu transformaciju Nenada Filipovića te saznati kako pomoću oglašavanja na internetu unaprijediti poslovanje i pronaći nove kupce. Također, dobit će priliku naučiti više o modelima oglašavanja na internetu i kako ih ulaganje u digitalno oglašavanje može dovesti do rasta prihoda.

Osim korisnih predavanja, na interaktivnim radionicama dobit će praktična znanja o oglašavanju na društvenim mrežama te izradi vlastite web stranice i web shopa.

Prisutnost poduzeća i brendova na internetu te oglašavanje putem društvenih mreža i najveće svjetske tražilice Googlea važan su kotač u digitalnoj transformaciji tvrtki. Upravo zbog toga bitno je educirati poduzetnike i dati im osnovna znanja i savjete kao polugu za njihove buduće napore u smjeru digitalne transformacije. O važnosti digitalnog marketinga i oglašavanja na internetu, uz keynote govornika Nenada Filipovića, govorit će Mirjana Pavleković Habunek i Mirela Hegediš Horvat iz Hrvatskog Telekoma te Darko Perković (Google Digitizer) iz Algebre.

  • +11
  • +8

Besplatne edukacije Hrvatskog Telekoma o oglašavanju na internetu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!